OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με επιτυχία η δράση του Δήμου Ασπροπύργου, για την συγκέντρωση φαρμάκων

Άκρως συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των δημοτών στο κάλεσμα του Δήμου Ασπροπύργου σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, τα οποία θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης.

Την κοινωνικού χαρακτήρα αυτή δράση πραγματοποίησαν τόσο η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας όσο και οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου υπό την εποπτεία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφίας Μαυρίδη και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Κοινωνικών Δομών, κ. Δημήτρη Καγιά.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε δικαιούχους του Κοινωνικού Φαρμακείου, σε άτομα που έχουν ανάγκη από φάρμακα και βασικό υγειονομικό υλικό, καθώς και σε άτομα που αδυνατούν να ανταποκριθούν στο ποσοστό συμμετοχής που απαιτείται από τον ασφαλιστικό φορέα τους για την φαρμακευτική αγωγή.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νικόλαος Μελετίου ανέφερε σχετικά: «Για ακόμη μια φορά οι δημότες του Ασπρόπυργου έδειξαν έμπρακτα την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας και τους ευχαριστώ θερμά. Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους κοινωνικά ευάλωτα συμπολίτες μας διευρύνοντας τις κοινωνικές υπηρεσίες και δράσεις μας».

Ενημερώνονται οι δημότες ότι, όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ασπροπύργου, που βρίσκεται στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 17, στα Γερμανικά, καθημερινά 09:00 – 15:00, τηλ: 2105578134.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice