OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Ζαχάρως: Πρόταση για την άμεση επαναλειτουργία του Παρά θίν’ αλός

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως αποφάσισε κατά πλειοψηφία, στη συνεδρίαση της 15ης Μαρτίου, να προτείνει στην ΕΤΑΔ ΑΕ: τις εργασίες επισκευής και εκσυγχρονισμού των κτιριακών εγκαταστάσεων στο Παρά θίν’ αλός, να τις πραγματοποιήσει ο ανάδοχος-ενοικιαστής, ώστε να απεμπλακεί η διαδικασία από τυχόν γραφειοκρατικές καθυστερήσεις ή και καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από τον φόρτο εργασίας των αρμόδιων υπηρεσιών της ΕΤΑΔ, αναφέρει σε δήλωση του ο δήμαρχος Ζαχάρως, Κώστας Αλεξανδρόπουλος. 
Σύμφωνα με τον κ. Αλεξανδρόπουλο,  οι υπηρεσίες του Δήμου θα βοηθήσουν, όπου απαιτείται, κατά προτεραιότητα τις υπηρεσίες της ΕΤΑΔ, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι απαιτούμενοι χρόνοι για την ταχεία ολοκλήρωση των διαδικασιών ανάθεσης και επισκευής του κτιρίου ώστε το Παρά θίν’ αλός να λειτουργήσει από φέτος το καλοκαίρι.
Η διαδικασία που προτείνουμε είναι παρεμφερής με εκείνη της δημοπράτησης, με ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, του δημοτικού κάμπινγκ της Κουρούτας, στο δήμο της Ήλιδας. Με τον τρόπο αυτό, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του δήμου μας θα απολαμβάνουν ημέρες χαράς την καλοκαιρινή περίοδο αλλά και σε όλη τη διάρκεια του έτους, επισημαίνει ο δήμαρχος.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Τζιτζικώστας: Πρώτη η Κεντρική Μακεδονία στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου

otavoice