OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Καρδίτσας: Άνοιξε η πλατφόρμα συμμετοχής στον 6ο Πλαστήριο δρόμο

Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής συμμετοχών για τον 6ο Πλαστήριο Δρόμο που όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Απριλίου

Ειδικότερα όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https: //forms.gle/Ytq4p5RidJ82Tu9P9

Η εγγραφή στους αγώνες δρόμου θα είναι, όπως πάντα, ΔΩΡΕΑΝ, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να πάρουν μέρος, να χαρούν και να απολαύσουν τη διαδρομή που θα επιλέξουν να ακολουθήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι η εκκίνηση του ημιμαραθώνιου, των 10χλμ και των 5χλμ, θα γίνει για πρώτη φορά από την κεντρική πλατεία , αποφεύγοντας την ταλαιπωρία της μετακίνησης, δίνοντας έτσι έμφαση στο κέντρο της πόλης και την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους δρομείς, κερδίζοντας χρόνο να περιηγηθούν σ΄ αυτό.

Η εκκίνηση του ημιμαραθώνιου και των 10χλμ θα γίνει ταυτόχρονα και οι δρομείς μέχρι το 5ο χλμ θα τρέχουν στην ίδια διαδρομή προς την αναρρυθμιστική λίμνη. Μετά τα Χίλια Δέντρα και πριν το ξενοδοχείο Thessalikon Grand, οι δρομείς των 10χλμ θα κάνουν αναστροφή, ενώ οι συμμετέχοντες στον ημιμαραθώνιο θα συνεχίσουν μέχρι το ύψος της αναρρυθμιστικής λίμνης περίπου και θα επιστρέψουν. Όσοι πάρουν μέρος στα 5χλμ θα κάνουν την ίδια διαδρομή,  ξεκινώντας δέκα λεπτά αργότερα, μέχρι το ύψος του Νοσοκομείου περίπου και θα επιστρέψουν.

Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική και θα υπάρχουν σημεία ελέγχου των δρομέων. Όλοι οι τερματισμοί θα γίνουν στην κεντρική πλατεία της πόλης.

 

Ακολουθεί ο σύνδεσμος με την αφίσα της διοργάνωσης:

πλαστήριος

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice