OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Ραφήνας-Πικερμίου: Χρονοδιάγραμμα αποχετευτικού έργου στην Εθνικής Αντιστάσεως

Πλήρης διακοπή εργασιών τις εορταστικές μέρες του Πάσχα

Με την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης να βρίσκεται στην κρισιμότερη φάση του αφού ολοκληρώνεται σταδιακά σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ραφήνας -Εθνικής Αντιστάσεως, κάθετες οδούς- με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Δήμου ΡΠ και σε συνεργασία με την εργολήπτρια εταιρεία, ανακοινώνεται ότι, με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την ομαλή εξυπηρέτηση των πολιτών, οι εργασίες θα σταματήσουν τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα.

Ειδικότερα από τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου έως το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου θα υπάρξει πλήρης διακοπή εργασιών για τη διευκόλυνση των εορταστικών αγορών και την απρόσκοπτη προσέλευση των πιστών στις ακολουθίες στο πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας. Παράλληλα με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των δημοτών, των επαγγελματιών και των εμπόρων μετά και τη σύμφωνη γνώμη της κατασκευάστριας εταιρείας, αποφασίστηκε το εξής χρονοδιάγραμμα και πλάνο εργασιών για την Εθνικής Αντιστάσεως με την επιφύλαξη των απρόβλεπτων παραγόντων όπως οι καιρικές συνθήκες:

  • Οι εργασίες, για τα επτά οικοδομικά τετράγωνα που διασχίζει η Εθνικής Αντιστάσεως υπολογίζεται ότι θα διαρκέσουν επτά εβδομάδες, έως τις 7/5 και θα πραγματοποιούνται με στόχο ολοκλήρωσης τις δύο εβδομάδες ανά οικοδομικό τετράγωνο μαζί με τις συνδέσεις και τις ενώσεις.
  • Μετά την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου και την αποκατάσταση του οδοστρώματος οι δρόμοι θα δίδονται τμηματικά στην κυκλοφορία σύμφωνα με την εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη.
  • Το αποχετευτικό δίκτυο που ολοκληρώνεται με βάση τα χρονοδιαγράμματα θα αλλάξει τις υποδομές του Δήμου στα πρότυπα μιας ευρωπαϊκής και σύγχρονης πολιτείας. Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου από την πλευρά του καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η όχληση να επηρεάσει το δυνατόν λιγότερο την καθημερινότητα μας και τη λειτουργία της αγοράς.

Αλλάζουμε την πόλη μας. Σας θέλουμε αρωγούς και συνοδοιπόρους.

Σχετικά Άρθρα

Συνεργασία Δ.Κουρέτα και Ν. Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

otavoice

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice