OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Χαλκηδόνος

Ξεκινούν οι αιτήσεις- εγγραφές για το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Χαλκηδόνος, το οποίο αφορά νέες και νέους 16-30 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στο Δημοτολόγιο του Δήμου Χαλκηδόνος.

O Δήμος Χαλκηδόνος, καλεί τις νέες και τους νέους να διεκδικήσουν μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων συμπληρώνοντας την αίτηση που επισυνάπτεται στο site του δήμου dimoschalkidonos.gr (ενότητα Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Χαλκηδόνος) και στέλνοντάς τη στο email: [email protected] ή καταθέτοντάς την στο γραφείο πρωτοκόλλου (Εθνικής Αντιστάσεως 36, Δημαρχείο Χαλκηδόνος στα Κουφάλια). Παράλληλα, καλεί συλλόγους, φορείς και σωματεία που δραστηριοποιούνται σε τοπικά ζητήματα καθώς και τις παρατάξεις που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκηδόνος να ορίσουν έναν εκπρόσωπό τους αποστέλλοντας τη σχετική αίτηση.

Η υποβολή αιτήσεων/εγγραφών θα γίνεται από αύριο, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023.

Η επιλογή των νέων πολιτών θα γίνεται με κλήρωση που θα πραγματοποιείται μέσα από το “Μητρώο Νέων Δημοτών”. Θα ακολουθήσει η διαδικασία σύστασης του οργάνου και αναμένεται εντός της άνοιξης να πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση.

“Καλούμε τις νέες και νέους 16– 30 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στο Δημοτολόγιο μας, να αγκαλιάσουν αυτή την πρωτοβουλία της Διοίκησής μας, συμμετέχοντας στη συγκρότηση και μετέπειτα στις λειτουργίες και δραστηριότητες του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Χαλκηδόνος”, τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος. “Δίνουμε βήμα στη νεολαία μας, γιατί αυτή είναι το μέλλον μας”, συμπλήρωσε.

 

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice