OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση Κτενά με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικής Ν. Λευκάδας, Κών/νο Τσίγκα

Τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, επισκέφθηκε σήμερα (17/2) το πρωί ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών δυνάμεων Νομού Λευκάδας, Πύραρχος, Κωνσταντίνος Τσίγκας, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας, Επιπυραγό, Νίκο Χαλκιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε στη Λευκάδα το νέο Διοικητή, τον συνεχάρη για τα νέα του καθήκοντα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες και ο εξοπλισμός της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Λευκάδας, όποτε και αν χρειαστεί, είναι στη διάθεση της Πυροσβεστικής, με την οποία έχει αναπτυχθεί μια άριστη συνεργασία.

Επίσης ο κ. Κτενάς ενημέρωσε τον κ. Τσίγκα για την επιλογή της Λευκάδας ως έδρας του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας (ΠΕΚΕΠΠ) Ιονίων Νήσων, καθώς και για τη στήριξη που προσφέρει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μέσω του ΕΣΠΑ, προς το Πυροσβεστικό Σώμα. Μάλιστα, του ανέφερε πως τέτοιες ημέρες πριν έναν χρόνο παραδόθηκαν στην Π.Υ. Λευκάδας 2 νέα και πλήρως εξοπλισμένα πυροσβεστικά οχήματα, μέσω του ΕΣΠΑ Ιονίων Νήσων. Ακόμα τον ενημέρωσε για τα εκτενή αντιπλημμυρικά έργα που υλοποιεί η Π.Ε. Λευκάδας για τη θωράκιση του νησιού.

Από τη μεριά του ο νέος Διοικητής ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τα καλά του λόγια, αλλά και για τη στήριξη της Περιφέρειας, και τον διαβεβαίωσε πως ο εξαιρετικός συντονισμός που υπάρχει θα συνεχίσει και θα ενδυναμωθεί περαιτέρω, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση δύσκολων και έκτακτων καταστάσεων.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice