OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Περιφέρεια Αττικής: Σε πλήρη κινητοποίηση η Πολιτική Προστασία για την κακοκαιρία «BARBARA»

Με στόχο την ασφάλεια και τη διευκόλυνση των πολιτών όλος ο μηχανισμός και το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση από τις πρώτες πρωινές ώρες για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας BARBARA, με αποτέλεσμα οι κεντρικές οδικές αρτηρίες, που είναι και το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας, να παραμείνουν συνεχώς ανοικτές.

Επιχειρούν συνολικά 126 μηχανήματα έργου ενώ παράλληλα από το πρωί η Περιφέρεια με 4 οχήματα 4Χ4, σε συνεννόηση με το ΕΚΑΒ, εξυπηρετεί περιστατικά μεταφοράς νεφροπαθών. Σημειώνεται ότι τα οχήματα αυτά είναι διαθέσιμα και για κάθε συμπολίτη μας που έχει άμεση ανάγκη διακομιδής σε δομή Υγείας ή έχει εγκλωβιστεί στην οικία του.

Παράλληλα, συνεχίζουν να είναι σε συνεχή λειτουργία 9 υπαίθριοι χώροι εναπόθεσης
αντιπαγετικού άλατος, όπου υπήρχε πρόσβαση από τους όμορους Δήμους, στους οποίους σχεδόν καθολικά χορηγήθηκε επιπρόσθετη ποσότητα αντιπαγετικού άλατος για τις ανάγκες τους, περίπου 250 τόνοι.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν αδιάλειπτα με προληπτική ρίψη αντιπαγετικού άλατος καθολικά στο οδικό δίκτυο τις πρώτες βραδινές ώρες.

Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Θ. Αυγερινός: «Στο πλαίσιο και των εντολών του Περιφερειάρχη μας Γ. Πατούλη, παραμένουμε νυχθημερόν σε επαγρύπνηση και επιφυλακή με στόχο την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Προτρέπουμε τους πολίτες να συνεχίσουν να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να ακολουθούνε πιστά τα μέτρα αυτοπροστασίας όσο και τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, μέχρι τη λήξη των φαινομένων».

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice