OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Πατούλης: «Η συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ συμβάλει στην ενδυνάμωση των σχέσεων με την ομογένεια»

Στα εγκαίνια της βόρειας πτέρυγας της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, παρουσία και του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Α.Μπλίνγκεν, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Ο Περιφερειάρχης Αττικής παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Βόρειας πτέρυγας της Αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Α. Μπλίνγκεν, του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζ. Τσούνη, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, του Δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη, αξιωματούχων και εκπροσώπων φορέων.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής με αφορμή τα εγκαίνια επισήμανε: «Η ολοκλήρωση της νέας Πτέρυγας της Πρεσβείας αποτελεί γεγονός. Εύχομαι καλορίζικοι οι νέοι χώροι. Η εποικοδομητική και γόνιμη συνεργασία που έχουμε με τον αμερικανικό λαό είναι διαχρονική. Οι ιδιαίτεροι δεσμοί του Πρέσβη κ.Τσούνη με τη χώρα μας λόγω της Ελληνικής καταγωγής του, ενισχύουν και ενδυναμώνουν ακόμα περισσότερο τους δεσμούς των δύο χωρών.

Ως Περιφερειάρχης Αττικής είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς το θετικό αυτό κλίμα συμβάλει τόσο στην ενίσχυσης της εξωστρέφειας της Αττικής μας, όσο και στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας με την Ελληνική Ομογένεια».

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice