OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση Κουτσούμπα-Πελετίδη στο Δημαρχείο Πατρέων

Τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, επισκέφθηκε σήμερα (20/1) το μεσημέρι στο Δημαρχείο, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που βρίσκεται στην Πάτρα, στο πλαίσιο περιοδείας του.

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Δήμαρχο, συζητώντας θέματα που αφορούν στον Δήμο και ενημερώθηκε για όλα τα μεγάλα ζητήματα που έχουν σχέση με την λειτουργία του Δήμου, την καθημερινότητα του λαού και είναι δυσεπίλυτα εξαιτίας της αντιλαϊκής, κυβερνητικής πολιτικής.

Αμέσως μετά την συνάντηση, προχώρησαν σε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Αρχικά ο Δήμαρχος, δήλωσε τα εξής: «Είναι χαρά μας που σήμερα υποδεχτήκαμε στο Δημαρχείο τον Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα,γιατί στην προσπάθεια που κάνουμε, να λύσουμε προβλήματα της πόλης μας, είχαμε πάντα την συμπαράσταση του ΚΚΕ και του Γ.Γ. προσωπικά και αυτά έφταναν να συζητηθούν στην Βουλή και να γίνονται ακόμα γνωστά και πανελλαδικά. Πιστεύουμε στην κοινή συνεργασία για το καλό του λαού μας και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή θα συνεχιστεί».

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, δήλωσε αμέσως μετά: «Βρισκόμαστε συχνά στην Πάτρα και αυτό δεν είναι τυχαίο. Δεν είναι μόνο από τις μεγαλύτερες πόλεις της πατρίδας μας με χιλιάδες εργαζόμενους, με συνανθρώπους μας που υποφέρουν μέσα σ’ αυτό το σύστημα με τις αντιλαϊκές πολιτικές των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων. Βρισκόμαστε συχνά, γιατί ακριβώς αυτός ο λαός, έχει μια αγωνιστική Δημοτική Αρχή, με Δήμαρχο τον Κώστα τον Πελετίδη, που όλα αυτά τα χρόνια, διεκδικεί, αγωνίζεται, βρίσκεται στο πλευρό του Πατραϊκού λαού, είναι παράδειγμα για όλη την Ελλάδα. Πολλοί Δήμαρχοι και Δημοτικά Συμβούλια, των περιοχών που επισκεπτόμαστε, αυτό ακριβώς μας λένε: η Πάτρα είναι υπόδειγμα. Κι αυτό γίνεται χάρη στην μεγάλη προσφορά, την δουλειά, την συλλογική δράση της Δημοτικής Αρχής του Κώστα Πελετίδη και η ανανέωση της θητείας του για μια ακόμα φορά, θα δείξει ότι αυτή η προσπάθεια, πρέπει να περάσει σε ανώτερα επίπεδα.

Η Πάτρα έχει ήδη αλλάξει και το βλέπουμε όλοι όσοι ερχόμαστε εδώ. Κι έχει αλλάξει όχι μόνο σε επίπεδα που φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού, αλλά κυρίως σε υποδομές, παρά την υποχρηματοδότηση των Δήμων. Και όλα αυτά, τα απολαμβάνει ο Πατραϊκός λαός, γιατί γι’ αυτόν γίνονται, παρά τα χτυπήματα που δέχεται από τις αντιλαϊκές πολιτικές. Είμαστε στο πλευρό του Πατραϊκού λαού, της Δημοτικής Αρχής, των μαζικώνφορέων της περιοχής, για να κάνουμε μαζί ό,τι καλύτερο μπορούμε και γίνεται».

Σχετικά Άρθρα

Η ΠΝΑ στηρίζει τους μαθητές που θα αλλάξουν την Ελλάδα με τις καινοτόμες ιδέες τους

otavoice

Σε ετοιμότητα και επιφυλακή η Πολιτική Προστασία στην Κεντρική Μακεδονία

otavoice

Έτοιμος ο Δήμος Ωρωπού για την κακοκαιρία- Κανείς δεν θα μείνει μόνος και αβοήθητος

otavoice

Το Πατρινό Καρναβάλι 2023 είναι σε εξέλιξη και ξεπερνάει κάθε προηγούμενο

otavoice

Ο απολογισμός του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη στο Περιφερειακό Συμβούλι

otavoice

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρωταγωνιστεί και διακρίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη»

otavoice