Τη Δευτέρα, 30/1 στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου οι Γενικοί Χειρουργοί, κ. Γιώργος Τσολερίδης και κ. Δημήτρης Λιναρδούτσος, μιλούν για τις Κήλες
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ.Γεωργία Πηλιχού, προσκαλούν πολίτες και Μ.Μ.Ε στη διάλεξη του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Ασπροπύργου, που θα δώσουν οι Γενικοί Χειρουργοί κ. Γιώργος Τσολερίδης και κ. Δημήτρης Λιναρδούτσος με θέμα: «Κήλες».
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, στις 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Δημήτριος Καλλιέρης» του Πνευματικού Κέντρου, Αλέκου Παναγούλη 13 στην Πλατεία του Αγίου Δημητρίου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ: 2132006530 και 2105577191 εσωτ.:4 – [email protected]
Ακολουθεί ο σύνδεσμος με την πρόσκληση της εκδήλωσης: