OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο στόχος επετεύχθη! 100.000 παιδιά, χάρηκαν τη Χριστουγεννιάτικη πλατεία της Καλαμαριάς

Ο στόχος επετεύχθη!

Τα Χριστούγεννα, μία γιορτή την οποία απολαμβάνουν πρωτίστως τα παιδιά, ο Δήμος Καλαμαριάς την έκανε ξεχωριστή, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παίξουν δωρεάν στα παιχνίδια που είχαν στηθεί στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού από τις αρχές Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου.

Περισσότερα από 100.000 παιδιά ανέβηκαν στο καρουζέλ, το τρενάκι και τις βαρκούλες, ενώ απόλαυσαν τις δράσεις που είχε διοργανώσει ο Δήμος Καλαμαριάς για όλη την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του, μόλις ενημερώθηκε για τον αριθμό των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και δήλωσε: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βλέπεις τα παιδιά χαρούμενα κι ευτυχισμένα. Αυτός ήταν ο στόχος μας, η χαρά των παιδιών, αλλά και να δώσουμε την ευκαιρία και στους μεγάλους να νιώσουν για λίγο ξεγνοιασιά. Κι αυτό το πετύχαμε».

Από τις αρχές Δεκεμβρίου, όταν στολίστηκε η πλατεία, στήθηκαν τα παιχνίδια και ξεκίνησαν οι δράσεις, το κέντρο της Καλαμαριάς πλημμύριζε καθημερινά από κόσμο, που ερχόταν και από άλλους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος, ενισχύοντας ταυτόχρονα και την τοπική αγορά.

Σχετικά Άρθρα

Κοζάνη: Κλειστή η γέφυρα Σερβίων την Κυριακή για δοκιμές φόρτισης

otavoice

O Δημήτρης Δεληγιάννης επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων

otavoice

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice