OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Σαρωνικού: Βράβευση επιτυχόντων σε πανεπιστημιακά ιδρύματα

Στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του δημαρχιακού μεγάρου Σαρωνικού βραβεύθηκαν χθες (4/1), οι εισαχθείσες και εισαχθέντες σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος 2021-2022 καθώς και παιδιά που διακρίθηκαν σε αθλητικές και εκπαιδευτικές διοργανώσεις την ίδια περίοδο.

Βραβεία απέσπασαν συνολικά 250 παιδιά που με εφόδιο τα όνειρα και τη θέλησή τους είδαν τους στόχους τους να πραγματώνονται και επιβραβεύθηκαν για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους από τον Δήμο Σαρωνικού.  Μεταξύ αυτών παρα-ολυμπιονίκες, σημαντικοί αθλητές, πλήθος φοιτητριών και φοιτητών, νικητές σε παγκόσμια πρωταθλήματα ρομποτικής και σκάκι καθώς και η ομάδα μαθητριών και μαθητών γυμνασίου και λυκείου που σε «ρόλο διπλωμάτη» ξεχώρισαν με την παρουσία τους και απέσπασαν βραβεία στην 7η Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

«Καλωσορίζουμε τα νιάτα του δήμου μας, τα παιδιά που μας κάνουν υπερήφανους και μας διδάσκουν ότι η προσπάθεια αργά ή γρήγορα επιβραβεύεται. Είμαστε υπερήφανοι που είστε τόσοι πολλοί και σήμερα σχεδόν δεν χωράτε στην αίθουσα. Είστε ο λόγος που προσπαθούμε για ένα καλύτερο μέλλον. Όλοι εμείς θέλουμε να σας μοιάσουμε!» τόνισε ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου ανοίγοντας την εκδήλωση.

Βραβεία απένειμαν χαιρετώντας και συγχαίροντας τα παιδιά, τους γονείς, τους δασκάλους και τους προπονητές η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμητρα Ράπτη που διοργάνωσε την εκδήλωση, οι βουλευτές Γιώργος Βλάχος και Πάνος Σκουρολιάκος, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Σαρωνικού (με αλφαβητική σειρά) Χαράλαμπος Γαλάνης, Κώστας Γκίκας, Χρήστος Γκίνης, Βαγγέλης Ζεκάκος, Γιάννης Κυριακόπουλος, Δημήτρης Παπαχρήστου, Ηλίας Πατσιαούρας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Σωφρόνης, της ελάσσονος Χρήστος Τσιγαρίδας, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Μαίρη Κόλλια, Σάββας Ακούσογλου, Ηλίας Μπουκουβάλας, Αλέκος Κολοκοτρώνης, η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αν. Αττικής Βανίτα Σωφρόνη, το μέλος ΔΕΕΠ Αν. Αττικής Ελένη Θωμά, το μέλος της Κ. Ε. του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια βουλευτής Έρση Κόκκοτα και ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λάζαρος Καραούλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο πρόεδρος της κοινότητας Καλυβίων Χρήστος Ράπτης, οι τοπικοί σύμβουλοι Σοφία Μιχαηλίδου και Νίκος Ζουγανέλης που απένειμαν ορισμένα από τα βραβεία, καθηγητές, προπονητές, γονείς, εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και τοπικών φορέων.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice

Ο Δήμος Κατερίνης τίμησε την παγκόσμια ημέρα Ρομά

otavoice

Συνάντηση της Δημάρχου Ιλίου με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών

otavoice