OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Διάκριση του Δήμου Κόνιτσας στα Best City Awards 2023

Τα Best City Awards, τα μοναδικά βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις, ανέδειξαν τη Δευτέρα (16/1) στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων τους νικητές σε μια ενδιαφέρουσα τελετή απονομής.
Tα Best City Awards 2023 διοργανώνει η «Boussias Communications» υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Ο Δήμος Κόνιτσας, ανάμεσα σε πολλές και αξιόλογες υποψηφιότητες, έλαβε το Silver Βραβείο στα έργα οδοποιΐας για την κατασκευή των παραδοσιακών καλντεριμιών και πλακοστρώσεων στις Κοινότητες του Δήμου κατά την τελευταία διετία, ενώ Silver Βραβείο απονεμήθηκε στον Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας για την ανάπτυξη και προώθηση των Ιαματικών Πηγών του Δήμου Κόνιτσας και Gold Βραβείο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κόνιτσας για το πρόγραμμα εικονικών περιηγήσεων μουσείων, αρχαιολογικών και ιστορικών χώρων, που υλοποιήθηκε πρόσφατα.
Τα βραβεία παρέλαβε ο Δήμαρχος Κόνιτσας Νικόλαος Εξάρχου, ο οποίος συγχαίρει και ευχαριστεί τους διοργανωτές, την κριτική επιτροπή, τους υπαλλήλους του Δήμου και τους ειδικούς συνεργάτες του για το σπουδαίο έργο τους. Παράλληλα εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στη διευθύντρια και το προσωπικό της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κόνιτσας, καθώς και τον Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία, για τη σπουδαία διάκριση και το έργο τους.

Σχετικά Άρθρα

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice

Στη Δήμαρχο Ιλίου η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής

otavoice

Ανακύκλωση μαγειρικών ελαίων στον Δήμο Κιλκίς

otavoice