OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Ωραιοκάστρου: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη αιμοδοσία για το 2023

Δυναμικό παρών έδωσαν οι εθελοντές αιμοδότες στην πρώτη για το 2023 αιμοδοσία που πραγματοποίησε την Κυριακή (22/1) το πρωί ο Δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Θεαγένειο».

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και υλοποιήθηκε με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους συνδημότες μας που προσφέρουν αίμα. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε στο πλευρό συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Ως διοίκηση στο Δήμο Ωραιοκάστρου διοργανώνουμε αιμοδοσίες σε συνεργασία με το νοσοκομείο “Θεαγένειο” και καλούμε όσους επιθυμούν και μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτές τις δράσεις και να ενισχύσουν το κίνημα των εθελοντών αιμοδοτών», τονίζει ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Ευχαριστούμε τους αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και προσέφεραν αίμα. Ευχαριστούμε επίσης τη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου «Θεαγένειο», καθώς για ακόμη μία φορά συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση της αιμοδοσίας στο Δήμο μας, όπως και τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας», αναφέρει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Σχετικά Άρθρα

Κοζάνη: Κλειστή η γέφυρα Σερβίων την Κυριακή για δοκιμές φόρτισης

otavoice

O Δημήτρης Δεληγιάννης επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων

otavoice

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice