OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Νέα Ερυθραία & Κηφισιά

Η «επίσημη» έναρξη της περιόδου των Χριστουγέννων θα γίνει με την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων του Δήμου, παραδοσιακά, σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία, από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο.

Νεά Ερυθραία

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Νέας Ερυθραίας, που φέτος ειδικά βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τις εκδηλώσεις μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική πικρή επέτειο, θα ανάψει αμέσως μετά τον χαιρετισμό του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Νέα Ερυθραία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο Εμπορικό Κέντρο Καμάρες (Χαριλάου Τρικούπη 127).

Στην συνέχεια ο κοσμαγάπητος ερμηνευτής Ηλίας Βρεττός με την ορχήστρα του θα…ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους με εξήντα χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο γιορτινό μήνυμα της Θείας Γέννησης, ενώ θα ακουστούν και οι μεγάλες επιτυχίες του διακεκριμένου τραγουδοποιού.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η Χορωδία Δημοτικών Σχολείων Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας.

Κηφισιά

Το πιο λαμπρό δέντρο που στέλνει το μήνυμα της Θείας Γέννησης, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα λάμψει με το άναμμά του στην Κηφισιά τη νύχτα της 10ης Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο Εμπορικό κέντρο Shoppingland (Κολοκοτρώνη & Λεβίδου), αφού προηγηθεί ο γιορτινός χαιρετισμός του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου.

Καλεσμένη φέτος στην πρώιμη Άγια Νύχτα η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η γνωστή για τη γοητευτική παρουσία και την ατμοσφαιρική φωνή της, Παυλίνα, θα μας ταξιδέψει από την Κηφισιά μέχρι τη Βηθλεέμ και πάλι πίσω, ξεδιπλώνοντας μελωδίες που απηχούν τον εορταστικό ψυχισμό μας, γκρεμίζοντας το ‘εγώ’ για να απολαύσουμε την αρμονία του ‘εμείς’.

Την όλη γιορτινή ατμόσφαιρα θα στολίσουν με την παρουσία και τις τρυφερές φωνούλες τους τα βλαστάρια της Παιδικής Χορωδίας του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας» υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου μαέστρου Θανάση Αρβανίτη.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice

Δ.Νέας Ιωνίας: Συνεργασία Μανούρη-Ασκητή για ενίσχυση κοινωνικών δομών και υγείας

otavoice

Συνεργασία Δ.Κουρέτα και Ν. Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

otavoice

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice