OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Σύρου-Ερμούπολης: Διαβούλευση για τις περιοχές «Natura 2000»

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Εκπόνηση Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών (ΕΠΜ), Σύνταξη Προεδρικών ∆ιαταγµάτων Προστασίας και Σχεδίων ∆ιαχείρισης για τις Περιοχές του ∆ικτύου Natura 2000» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ακολουθεί διαβούλευση όλων των ενδιαφερόμενων μερών με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την προστασία της φύσης και την αρμονική ένταξη των ανθρώπινων δραστηριοτήτων στο φυσικό περιβάλλον.

Η ανάδοχος εταιρεία της Μελέτης ΥΛΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ η οποία έχει αναλάβει το έργο «Εκπόνηση ΕΠΜ & ΣΔ για τις περιοχές Natura 2000 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου», αιτήθηκε την Παρασκευή 25/11 την παραχώρηση της Αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, για την διεξαγωγή εκδήλωσης διαβούλευσης για την Πέμπτη 01/12.

Την Δευτέρα 28/11 στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης η παραχώρηση του σχετικού χώρου, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα.

Την Τρίτη 29/11 μετά από τηλεφωνική επικοινωνία της εταιρείας με το Τμήμα Πολιτισμού, ανακοινώθηκε ότι ακυρώνουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση λόγω του ότι βρίσκονταν στην Άνδρο για αντίστοιχη διαβούλευση και υπήρχε περιορισμός χρόνου.

Παρ’ όλα ταύτα, την Τετάρτη 30/11 εστάλη από το Τμήμα Πολιτισμού η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. για την παραχώρηση της Αίθουσας στην εταιρεία ΥΛΗ για την διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Σήμερα Παρασκευή 2/12, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος με τον Σύμβουλο Περιβάλλοντος της εταιρείας ΥΛΗ, συμφωνήθηκε ότι από την εταιρεία θα του κοινοποιηθεί την Δευτέρα 05/12 νέα ημερομηνία για την δια ζώσης διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice