OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Πύργου: Εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Η πόλη μας έχει ξαναζωντανέψει»

Μια ξεχωριστή, μαγική βραδιά έζησαν χιλιάδες πολίτες το βράδυ της Τετάρτης που κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία του Πύργου στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, άψογος οικοδεσπότης, υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους, και κήρυξε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου. Τα φώτα στο δέντρο άναψαν, η πόλη έλαμψε και ένα ξέφρενο χριστουγεννιάτικο πάρτι ξεκίνησε με τον δημοφιλή καλλιτέχνη Άκη Δείξιμο και το εντυπωσιακό του συγκρότημα.

Γιορτινή ατμόσφαιρα, ωραία μουσική, υπέροχη διακόσμηση, σκόρπισαν χαμόγελα σε όλο τον κόσμο. Από νωρίς τα παιδιά της πόλης διασκέδασαν με τον ανιματέρ που διοργάνωσε πολλά και διασκεδαστικά παιχνίδια, ενώ ο γίγαντας Άγιος Βασίλης περιφερόταν στην πλατεία, φωτογραφιζόταν με μικρούς και μεγάλους και …έκλεβε τα βλέμματα όλων. Σε ειδικά διαμορφωμένα κιόσκια προσφέρθηκε σε όλους ζεστή σοκολάτα, μαλλί της γριάς και ζεστό κρασί. Την ίδια στιγμή, η Φιλαρμονική Πύργου «Απόλλων», σκόρπισε παντού χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο κ. Αντωνακόπουλος καλωσόρισε το πλήθος και απευθυνόμενος στα παιδιά δήλωσε:

«Οι γιορτές είναι αφιερωμένες σε όλους σας, αλλά κυρίως στα παιδιά. Το μέλλον ανήκει σε σας και όποιος δεν ασχολείται με σας δεν έχει μέλλον. Η πόλη μας έχει ξαναζωντανέψει γιατί συμμετέχετε εσείς σε όλες τις εκδηλώσεις μας. Φροντίζουμε για την ψυχαγωγία, τη διασκέδαση και την ψυχολογία των κατοίκων. Αξιοποιούμε τα χρήματα του Δήμου για να έχουμε χαμογελαστά παιδιά και πολίτες. Εξάλλου για τα παιδιά γίνονται όλα! Ξανακάναμε τον Πύργο πρωτεύουσα…Κόβουμε το νήμα προς τις γιορτές. Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα, μπορούμε καλύτερα».

Ο Δήμαρχος Πύργου επιβράβευσε την προσπάθεια όλων, όσοι συνέβαλαν στην χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης και μαζί με τα παιδιά ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση από το…14 όσα και τα μέτρα του φυσικού χριστουγεννιάτικου δέντρου! Χιλιάδες λαμπάκια πλημμύρισαν φως την πόλη και δεκάδες εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό.

Την γιορτή παρουσίασε ο δημοσιογράφος Περικλής Πατσούρης.

Τη σκυτάλη πήρε αμέσως μετά ο Άκης Δείξιμος με το συγκρότημά του.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πήρε στις αποσκευές του όλες τις προσωπικές του επιτυχίες αλλά και τραγούδια που «σημάδεψαν» προηγούμενες δεκαετίες, ήρθε στον Πύργο και ξεσήκωσε το κοινό στο πιο ξέφρενο χριστουγεννιάτικο πάρτι. Πρωταγωνιστές για άλλη μια φορά τα πιτσιρίκια που δεν σταμάτησαν να χορεύουν κάτω από την εξέδρα.

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice