OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Χαλκηδόνος: “Δίνουμε έμφαση στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας”

Ο προϋπολογισμός του Δήμου Χαλκηδόνος για το 2023, ο οποίος ανέρχεται στα 31 εκατ. ευρώ και είναι αυξημένος κατά 3 εκ. ευρώ σε σχέση με πέρυσι, εγκρίθηκε κατά τη διάρκεια της 31ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα.

Πρόκειται για έναν προϋπολογισμό ρεαλιστικό με κοστολογημένο όλο το περιεχόμενό του, ο οποίος καλύπτει όλες τις πάγιες ανάγκες του Δήμου με έμφαση στην καθημερινότητα και σε μικρά και μεγάλα τεχνικά έργα που πρόκειται να γίνουν σε κάθε γωνιά του Δήμου.

“Είναι ένας προϋπολογισμός που αποτυπώνει την αναπτυξιακή τροχιά των τελευταίων ετών του Δήμου Χαλκηδόνος, η οποία μέσω της υλοποίησης των όσων προβλέπονται, θα συνεχιστεί και εντός του έτους 2023”, τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το αξιοσημείωτο είναι ότι μέσα από τον προϋπολογισμό δεν προβλέπεται καμία αύξηση των δημοτικών τελών, παρόλο το δυσβάστακτο, όπως το χαρακτήρισε, ενεργειακό κόστος των τελευταίων ετών καθώς μέσα από τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η Διοίκηση έχει διασφαλίσει έσοδα για τον Δήμο που μπορούν να καλύψουν αυτό το μεγάλο κόστος χωρίς να επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ παραπάνω κανένας δημότης. Το ίδιο ισχύει και για τα τέλη ύδρευσης, τα οποία διατηρούνται σταθερά.

“Ως Διοίκηση από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας θέσαμε έναν και μοναδικό στόχο. Τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Και σε μεγάλο βαθμό το πετύχαμε, προχωρώντας σε όλες εκείνες τις μικρές ή μεγαλύτερης κλίμακας παρεμβάσεις στην καθαριότητα, το πράσινο, τα τεχνικά έργα, τις κοινωνικές υπηρεσίες, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό.

Όλοι μαζί δουλέψαμε για το καλύτερο. Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη και εργαζόμενοι του Δήμου. Τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω για την έως σήμερα συνεργασία και για την κοινή μας πορεία”, υποστήριξε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος.

 

Σχετικά Άρθρα

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice

Η Πάτρα αποκτά ουσιαστική πρόσβαση στο Παναχαϊκό όρος

otavoice

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice