OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Πολιτιστικά Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Κηφισιάς: Πλήθος κόσμου στην εικαστική έκθεση της Ι. Κορακιανίτη

Η μεγάλη κυρία του χρωστήρα και διακεκριμένη Κηφισιώτισσα, Ιφιγένεια Ευαγγελινού-Κορακιανίτη, μάγεψε το φιλότεχνο κοινό με τις «Σποραδικές πινελιές μιας ολόκληρης ζωής», τίτλος της αναδρομικής της έκθεσης που θα φιλοξενείται μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

Πλημμύρησε από παρουσίες θαυμαστών του έργου της η αίθουσα του Πολιτιστικού «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» ενώ η ίδια συγκινημένη δεχόταν τα ατέρμονα συγχαρητήρια.

Στην περιδιάβαση των έργων της κορυφαίας ζωγράφου, ο θαυμασμός και η συγκίνηση θαρρείς και έδεσαν με το χρωματουργικό της καλειδοσκόπιο αλλά και με την αφιέρωση της ίδιας, η οποία με τις σποραδικές πινελιές της έκανε ένα «μνημόσυνο» στους Μικρασιάτες γονείς της και στην πικρή επέτειο μνήμης ενός αιώνα των αξέχαστων πατρίδων.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν την Ιφιγένεια …εν χρωστήρα και πως αλλιώς αφού εκτός του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας» που διοργάνωσε την εκδήλωση, η έκθεση τέθηκε και υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς.

Θερμός θαυμαστής του έργου της Ιφιγένειας, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος την τίμησε με την παρουσία του ενώ εκείνη τον ξεναγούσε συγκινημένη στις σποραδικές πινελιές της.

Σχετικά Άρθρα

Π.Δ.Ε: Πολιτιστική εκδήλωση για την ημέρα ποίησης

otavoice

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Φεστιβάλ φωτογραφίας με επίκεντρο την κλιματική αλλαγή

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος για τα μέλη του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ «Κρίκος»

otavoice

Δ.Πλατανιά: Πραγματοποιήθηκε η δράση με τίτλο΄΄ΣΥΜΦΟΡΑ!! ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΟΘΟΝΕΣ;΄΄

otavoice

Επίσκεψη των σπουδαστών του ΕΕΕΕΚ στον Δήμαρχο Πύργου

otavoice

Μαραθώνιος Ποίησης από τον Δήμο Αθηναίων και το ΕΚΠΑ

otavoice