OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Φυλής: Ο Ολυμπιονίκης Δ. Ταμπάκος στην εκδήλωση για τη Γυμναστική (Βίντεο)

Ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση γνωριμίας με τη Γυμναστική που πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ).
Μια εκδήλωση που απέδειξε δύο πράγματα: Αφενός ότι ο Δημοσθένης εκτός από σπουδαίος αθλητής είναι σπουδαίος άνθρωπος κι αφετέρου ότι ο Αθλητικός Οργανισμός διαθέτει ταλαντούχα παιδιά στη γυμναστική, όπου οι γυμνάστριες του, Σοφία Σερέπα και  Αλεξάνδρα Κοντοθανάση, πραγματοποιούν εξαιρετική δουλειά.
Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης, υπήρξε η προβολή video αφιερωμένου στην λαμπρή πορεία του Δημοσθένη Ταμπάκου, που προκάλεσε το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου και των μικρών αθλητών. Ο Ολυμπιονίκης άλλωστε δήλωσε συγκινημένος για την έκπληξη που του επεφύλαξαν, ο Δήμος Φυλής και ο Αθλητικός Οργανισμός.
Ακολουθεί το video που φέρει την υπογραφή του Νίκου Χριστοδουλή
Το τίτλο της εκδήλωσης εξάλλου: Γνωριμία με τη ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο, η διακεκριμένη προπονήτρια Σοφία Σερέπα, η οποία αναφέρθηκε αναλυτικά στο άθλημα, τις προοπτικές και τα “μυστικά” του. (επισυνάπτεται η ενδιαφέρουσα ομιλία της)
Ο Δημοσθένης στην ουσιαστική του ομιλία, αναφέρθηκε, με τεχνοκρατικούς όρους, στην κοινωνική σημασία του αθλητισμού και της εκπαίδευσης.
«Σύμφωνα με έρευνες, κάθε δολάριο που επενδύεται στην προσχολική αγωγή αποφέρει στην κοινωνία 7 δολάρια, ενώ κάθε δολάριο επένδυσης στον αθλητισμό 3 έως 7 δολάρια», τόνισε και πρόσθεσε ότι η ενασχόληση με τον αθλητισμό βελτιώνει την κοινωνικότητα και την υγεία. «Ο αθλητισμός αποτελεί προνομιακό χώρο ανάδειξης των κοινωνικών αξιών, γιατί εστιάζει στον άνθρωπο και όπως είπε ο Μπρετόν, ο άνθρωπος είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς αναφέρθηκε στις αθλητικές επιδόσεις αλλά και στην προσωπικότητα του Δημοσθένη Ταμπάκου τονίζοντας ότι εκτός από την ιδιότητα του Ολυμπιονίκη είναι επιστήμονας κι εν ενεργεία  Αντισμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας.
Αποτελεί τιμή να βρίσκεται στην πόλη ανέφερε ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργο Μαυροειδή αλλά και όλα τα στελέχη του Οργανισμού.
«Χωρίς τα στελέχη μας δεν μπορούμε να προσφέρουμε στους συνδημότες μας και ιδίως στα παιδιά, αυτά που τους αξίζουν», τόνισε χαρακτηριστικά.
Τις ευχαριστίες του στο Δημοσθένη Ταμπάκο, για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό εξέφρασε ο Πρόεδρος Γιώργος Μαυροειδής.
«Μας έχει προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και ενθουσιασμού» τόνισε και ευχαρίστησε ονομαστικά, τις γυμνάστριες κ.κ Σοφία Σερέπα και Αλεξάνδρα Κοντοθανάση.
«Ο Οργανισμός θα εξακολουθήσει να συμμετέχει σε events, όπως της Λευκάδας και του Λουτρακίου, βοηθώντας τα παιδιά να γίνουν καλύτερα. Η φροντίδα για τα παιδιά μας κάνει καλύτερους γονείς και για το λόγο αυτό θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά τους», κατέληξε
Ακολούθησε σύντομη επίδειξη γυμναστικής από τους αθλητές και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διανομή αθλητικού υλικού και κέρασμα στα παιδιά και στους γονείς τους.

Σχετικά Άρθρα

Με μεγάλη συμμετοχή κόπηκε η βασιλόπιτα της δημοτικής αρχής Καλλιθέας

otavoice

Συνάντηση Πελετίδη-εργαζομένων για τις τιμές στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρίου

otavoice

Δήμος Π. Φαλήρου: Οδεύει προς κατασκευή το υπόγειο parking Φλοίσβου

otavoice

Η οικογένεια του Δήμου Αρταίων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

otavoice

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για τους Βρεφικούς Σταθμούς του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Χάλκινο μετάλλιο στο Δ. Ωρωπού για την αναβάθμιση της κοινωνικής φροντίδας

otavoice