OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φετινό Santa Walk

Μικροί και μεγάλοι περπάτησαν, διασκέδασαν και μπήκαν για τα καλά στο εορταστικό κλίμα της εποχής, ντυμένοι με σκουφιά του Αϊ Βασίλη.

Γεμάτοι ενθουσιασμό περπάτησαν όλοι μαζί στην πιο διασκεδαστική, χριστουγεννιάτικη διαδρομή Αγάπης, στην οποία ο κάθε συμμετέχων προσέφερε ένα μπουκάλι ελαιόλαδο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Η συμβολική διαδρομή ξεκίνησε από την πλατεία Κων.Τσομπάνογλου στη Μενεμένη και στο σημείο υποδέχθηκαν με υπέροχες μουσικές ο Σταύρος Ακτίνης και το μουσικό του σχήμα.

Το Santa Walk έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας κοινωνικός θεσμός, με παράλληλο στόχο την διασκέδαση αλλά και την ενίσχυση αξιόλογων κοινωφελών σκοπών.

Η πορεία κατέληξε στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στους Αμπελόκηπους, όπου το μουσικό σχήμα του Κώστα Γαλανού, ξεσήκωσε με την μοναδική φωνή του και τις μεγάλες επιτυχίες του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μαρία Αποστολίδου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Απόστολος Φουκίδης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού Παύλος Κεσόγλου και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Αμπελοκήπων Θοδωρής Σιδηρόπουλος και Κωνσταντίνος Καραμπέρας.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice