OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Υποψηφιότητα Γιώργου Ακριβούλη στο Δήμο Κιλελέρ – Όλα από την Αρχή!

Την υποψηφιότητα του για το δήμο Κιλελέρ ανακοίνωσε ο γνωστός με αγώνες αγροτοσυνδικαλιστής και αυτοδιοικητικό στέλεχος Γιώργος Ακριβούλης. 

Μπαίνω μπροστά σε ένα ενωτικό ανεξάρτητο σχήμα για το Κιλελέρ, τονίζει σε ανακοίνωση του ο ανεξάρτητος σήμερα δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ, ανταποκρινόμενος όπως λέει στο κάλεσμα της κοινωνίας των πολιτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Ακριβούλη: 

Μετά από δεκαετίες προσφοράς στον δήμο Κιλελέρ και έχοντας διαπιστώσει πλέον ξεκάθαρα τα αδιέξοδα της πολιτικής του νυν δημάρχου κ. Θ. Νασιακόπουλου, ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα των απλών πολιτών του δήμου μας και αναλαμβάνω την ευθύνη για τη συγκρότηση ενός νέου ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού σχήματος, το οποίο θα συμμετάσχει στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου με στόχο να αποτινάξει από τον δήμο μας τις δυνάμεις της καθυστέρησης και της αδιαφάνειας.

Η επιλογή μου να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου, ως υποψήφιος Δήμαρχος Κιλελέρ, δεν εδράζεται σε προσωπικές φιλοδοξίες. Άλλωστε όλα τα προηγούμενα χρόνια έχω αποδείξει με την παρουσία μου πως ουδέποτε έθεσα όρους και προϋποθέσεις για τη συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια της Αυτοδιοίκησης. Αυτός, δε, ήταν ο βασικός λόγος που χιλιάδες συνδημότες μου επέλεγαν την υποψηφιότητά μου για την εκπροσώπησή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πλέον η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στον ιστορικό μας Δήμο απαιτεί πρωτοβουλίες που θα ξεφεύγουν από τα στενά κομματικά όρια, που θα ενεργοποιήσουν όλες τις κοινωνικές δυνάμεις που παραμένουν σήμερα εγκλωβισμένες, που θα κινητοποιήσουν όλους τους πολίτες που μένουν αμέτοχοι και διαπιστώνουν πως δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά τους.

Αναλαμβάνω λοιπόν με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μου την πρωτοβουλία να ενώσω, να ενεργοποιήσω και να κινητοποιήσω όλο το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου Κιλελέρ με στόχο να μετατρέψουμε τον Δήμο μας σε ένα ανοιχτό κύτταρο Δημοκρατίας, όπου οι πολίτες θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο ρόλο.

Δεν περιμένω από τον νυν δήμαρχο να κάνει πράξη τη δέσμευσή του πως δεν θα γινόταν «επαγγελματίας δήμαρχος». Τόσο ο ίδιος, όσο και οι στενοί συνεργάτες του, όλα τα τελευταία χρόνια χρησιμοποίησαν τον δήμο Κιλελέρ ως εφαλτήριο για την ικανοποίηση των προσωπικών τους φιλοδοξιών. Χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν όλες τις αδιαφανείς μεθόδους για να αποκομίσουν προσωπικά και επαγγελματικά οφέλη.
Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν αλλάζει τίποτα στον ιστορικό μας Δήμο.

Το προσεχές διάστημα θα αναδείξουμε με στοιχεία αυτή την πραγματικότητα, θα αποδείξουμε την ανακολουθία λόγων και πράξεων της νυν δημοτικής αρχής, θα καταθέσουμε την ιδρυτική διακήρυξη της νέας αυτοδιοικητικής μας παράταξης, θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας για έναν Δήμο ισχυρό, ανοιχτό σε όλους, με μέλλον για τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Στον αγώνα αυτόν δεν περισσεύει κανείς.

Γι’ αυτό και με την δήλωση της υποψηφιότητάς μου απευθύνω ταυτόχρονα κάλεσμα σε όλους τους συνδημότες μου, σε όποιον κομματικό χώρο κι αν ανήκουν, σε όποια επαγγελματική κατηγορία και κοινωνική τάξη, να συστρατευθούν σε μια προσπάθεια που θα μετατρέψει τον Δήμο Κιλελέρ σε έναν Δήμο πρότυπο και όχι κακέκτυπο συμφερόντων, σε έναν Δήμο ζωντανό και όχι άθροισμα ερημοποιημένων χωριών.

Η υπόσχεση που δίνω είναι μια: Όλα από την Αρχή!

Σχετικά Άρθρα

Ξεκίνησε το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας

otavoice

Δήμος Κορινθίων: Η ανθρωπιά δεν θάβεται στα συντρίμμια

otavoice

Αττική: Με χρηματοδότηση 1.34 εκ ευρώ, η κατασκευή νηπιαγωγείου στον Δήμο Γαλατσίου

otavoice

Μηχανήματα του Δήμου Μαλεβιζίου επιχειρούν σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου

otavoice

Δήμαρχος Διονύσου: Για 4η συνεχόμενη ημέρα και νύχτα είμαστε στους δρόμους

otavoice

Υπνωτήριο για τους άστεγους της πόλης, από τον Δήμο Βόλου

otavoice