OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Υπογράφηκε η σύμβαση του οδικού άξονα «Ξυλόκαστρο-Τρίκαλα-Καρυά» (Βίντεο)

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, έλαβε χώρα η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου βελτίωσης του οδικού άξονα Ξυλόκαστρο-Τρίκαλα Καρυά.

Το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 7.640.000 ευρώ αποτέλεσε για την παρούσα Δημοτική Αρχή, μέγιστη προτεραιότητα και κορυφαίο αίτημα, καθώς πρόκειται για τον οδικό άξονα ο οποίος εξυπηρετεί 14 τοπικές κοινότητες και οδηγεί σε έναν από τους  σημαντικότερους ορεινούς χειμερινούς προορισμούς της Πελοποννήσου.

Το άμεσο ενδιαφέρον και η αποτελεσματική ανταπόκριση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έχει σαν αποτέλεσμα την υλοποίηση ενός έργου το οποίο περίμενε για πολλά χρόνια η τοπική κοινωνία.

Τέτοια σημαντικά έργα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μόνο με επιτυχημένες συνεργασίες όπως η συνεπής και αποτελεσματική συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Η συστηματική διεκδίκηση από τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ενός δίκαιου και αναγκαίου αιτήματος, το αμέριστο ενδιαφέρον του Ξυλοκαστρίτη Αντιπεριφερειάρχη κ.Αναστάσιου Γκιολή και πάνω από όλα η αποδεδειγμένη πεποίθηση στήριξης αναγκαίων έργων υποδομής του Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, οδηγούν στην υλοποίηση του απαραίτητου αυτού έργου προς όφελος τόσο των δημοτών, όσο και των πολυάριθμων επισκεπτών της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice