OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαχάρως άνοιξε τις πύλες του σε αθλητές & κοινό

Το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαχάρως άνοιξε τις πύλες του σε αθλητές και κοινό την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, με τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων παίδων του Ν.Ο. Ζαχάρως-Καϊάφα και του Αιόλου Αγυιάς.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος χαιρέτισε αθλητές και θεατές. «Είμαστε περήφανοι που σας φιλοξενούμε σε αυτόν το χώρο, «στολίδι» του δήμου μας, όπου με ασφάλεια θα τελούνται οι αγώνες στο πλαίσιο της άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους», ανέφερε.

Σχετικά με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, αφού ζήτησε την κατανόηση των παρευρισκόμενων, ο κ. Αλεξανδρόπουλος επεσήμανε πως υπάρχει ήδη μελέτη που αποβλέπει στη λειτουργική, ασφαλή και ωραία αισθητικά περίφραξη, με τη δημιουργία τριών γηπέδων τένις και ενός γηπέδου μπάσκετ, και πως ο Δήμος Ζαχάρως βρίσκεται στο στάδιο της αναζήτησης των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Τέλος, ευχήθηκε επιτυχία σε όλες τις ομάδες που θα φιλοξενηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο και δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει με κάθε μέσο την ομάδα της Ζαχάρως για να επιτυγχάνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice

Δ.Νέας Ιωνίας: Συνεργασία Μανούρη-Ασκητή για ενίσχυση κοινωνικών δομών και υγείας

otavoice

Συνεργασία Δ.Κουρέτα και Ν. Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

otavoice

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice