OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΠΔΕ: Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δ.Νικολακόπουλου στην ΕΣΠΕΠ

Tα γραφεία της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρησης Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ) επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με το φορέα και συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Θεόδωρο Κανελλόπουλο, για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, αλλά και για τη διοργάνωση Grass Volley (βόλεϊ στο γρασίδι), που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου ΑΤΛΑΣ στην Λευκά Πατρών.

Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση πρόκειται για μια αθλητική εκδήλωση στην οποία θα συμμετάσχουν 200 παιδιά περίπου από τα τμήματα υποδομών Σωματείων της Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή, με στόχο, να γνωρίσουν το άθλημα της Πετοσφαίρισης μέσα και από εναλλακτικές μεθόδους εκγύμνασης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι μέσα από τέτοιες διοργανώσεις δίνεται η δυνατότητα σε όλο και περισσότερα παιδιά και νέους ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα και να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα της Πετοσφαίρισης. Αναγνώρισε δε, τη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους της Ένωσης και δήλωσε πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του αθλητικού ιδεώδους στην περιοχή που αυτό γεννήθηκε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π., ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αλλά και προσωπικά τον κ. Νικολακόπουλο για τη στήριξη που παρέχουν τόσο στις δράσεις της Ένωσης, όσο και των Αθλητικών Σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΠ. «Σκοπός μας είναι η παρότρυνση για ανάλογες εκδηλώσεις και σε άλλες περιοχές, τόσο του Δήμου Πατρεών καθώς και σε άλλους Δήμους της Πελοποννήσου. Σας περιμένουμε όλους να γνωρίσετε το άθλημά μας εκτός από το παρκέ και τους αγωνιστικούς χώρους» δήλωσε ο κ. Κανελλόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Με δικαστική απόφαση, εκτός δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου ο Τσαμπίκος-Βάιος Καλοπήτας

otavoice

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice