OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Πάτρα-Παρέμβαση Κανελλόπουλου: Επιλέξτε δήμαρχο σήμερα και όχι κάποιο αποτυχημένο των βουλευτικών του 2023

Ο συνδικαλιστής και εκπρόσωπος της παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, Θεόδωρος Κανελλόπουλος, παρεμβαίνει δυναμικά και με άρθρο του στέλνει σαφές μήνυμα στην Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις επιλογές της για τον Δήμο Πατρέων εν όψει των εκλογών του ’23.

Το άρθρο:

«Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων στις 2/11/2022, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» Νίκος Παπαδημάτος κατέθεσε και επισήμως την παραίτησή του, από τα τοπικά δρώμενα.

Ως ενεργός πολίτης το 2018, μετά την αποχώρηση τότε του Κ. Χριστόπουλου για την διεκδίκηση του Δήμου Πατρέων, είχα δημόσια τοποθετηθεί για το τι θα πρέπει κατά την προσωπική μου γνώμη να πράξει στο Δήμο, ο πολιτικός χώρος της Κεντροδεξιάς.

Είχα πει να υπάρξει ένα πολιτικό πρόσωπο στο οποίο να συσπειρωθούμε όλοι, και δυστυχώς μας προέκυψαν δύο.

Σήμερα και μετά την εξέλιξη στην Δημοτική Παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΑΤΡΑ», οφείλει επίσημα και άμεσα, τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και οι Βουλευτές του νομού, να αποφασίσουν.

Ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος της Κεντροδεξιάς για τον Δήμο Πατρέων θα είναι αυτοδιοικητικός ή πολιτικό πρόσωπο;
Θα υπάρξει μια ευρύτερη συσπείρωση των δυνάμεων και των δημοτικών παρατάξεων της κεντροδεξιάς του 2019, μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο για συνεργασία;

Εάν η επιλογή είναι καθαρά με αυτοδιοικητικά κριτήρια, τότε το πρόσωπο του Κ. Σβόλη ή πιθανόν – εάν το επιθυμεί – και του Αντιπεριφερειάρχη Χ. Μπονάνου, αποτελούν πρόσωπα που μπορούν να συσπειρώσουν και να διεκδικήσουν με αξιώσεις το Δήμο.

Εάν η επιλογή είναι να διεκδίκησει το Δήμο με πολιτικό πρόσωπο, τότε θα πρέπει η Νέα Δημοκρατία να τον ανακοινώσει «σήμερα» και να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του 2023.

Γιατί ο αποτυχών να εκλεγεί βουλευτής το 2023, εάν προσπαθήσει να διεκδικήσει το Δήμο, θα αποτελεί επιλογή ήττας (για άλλη μια φορά) για την παράταξη.

Εκτός και αν ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής Αχαΐας το 2023, είναι και η επιλογή του υποψήφιου δημάρχου Πατρέων για την Παράταξη.

Μια επιλογή νίκης και ανατροπής στο Δήμο Πατρέων, που στα 48 χρόνια της Μεταπολίτευσης διοικήθηκε αποκλειστικά από την Κεντροαριστερά και την Κομμουνιστική Μονολιθικότητα.

Για την «ΕΝΩΜΕΝΗ ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» που οραματιζόμαστε…».

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice