OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δυναμικό «παρών» του Δήμου Σκύρου στην εκδήλωση κατά των ανεμογεννητριών

Δυναμική ήταν η παρουσία του Δήμου Σκύρου στην συγκέντρωση κατά των ανεμογεννητριών που πραγματοποιήθηκε χθες (13/11) στη παραλία της Χαλκίδας, στην οποία συμμετείχαν Δήμοι και φορείς  του Νομού Ευβοίας.
Ο Δήμαρχος Νικόλαος Μαυρίκος με την τοποθέτηση του, οι εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου και οι Σκυριανοί δημότες που παρευρέθηκαν εξέφρασαν το δικό τους ισχυρό μήνυμα κατά της ανεξέλεγκτης εγκατάστασης των ανεμογεννητριών που αφορά μεταξύ άλλων και το Νησί της Σκύρου.

Πάνω από 1000 άτομα συμμετείχαν στην διαδήλωση μεταξύ των οποίων σύλλογοι και εκπρόσωποι από τους Δήμους Χαλκίδας,  Διρφύων -Μεσσαπίων, Κύμης Αλιβερίου, Ερέτριας, Σκύρου και Καρύστου, αλλά και συλλόγων από την όλη την Ελλάδα.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις ανεμογεννήτριες παρέστη ο βουλευτής του Σύριζα Εύβοιας και πρώην δήμαρχος Σκύρου  Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

«Στη μεγάλη συγκέντρωση στη Χαλκίδα, αυτή τη στιγμή, ενάντια στην ανεξέλεγκτη εγκατάσταση τεράστιων αιολικών πάρκων που καταστρέφουν τον τόπο μας. Την Εύβοια και τη Σκύρο δεν τις χαρίζουμε», σημείωσε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Σχετικά Άρθρα

Λ. Κυρίζογλου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Ορθά οι δήμοι αντιδρούν στη βουλιμία πολεοδόμησης

otavoice

Τα Κάλαντα του Αγίου Λαζάρου παρουσιάζονται σε εκδήλωση στον Δήμο Ωραιοκάστρου

otavoice

Δ.Ωρωπού: Ενημέρωση γονέων για την παραβατική συμπεριφορά των παιδιών

otavoice

Π.Δ.Ε: Χ. Μπονάνος και Ά. Μαστοράκου στο “ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή”

otavoice

Δ. Τρικκαίων: Συνεχίζεται το στεγαστικό πρόγραμμα «Κάλυψη»

otavoice

Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: 57+1 δέντρα στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

otavoice