OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Σικίνου: Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας με μελέτη της ΕΕΤΑΑ

Η ΕΕΤΑΑ, στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο ρόλο της ως τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος των ΟΤΑ, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της και στέκεται αρωγός σε κάθε αίτημα των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έχει ως σκοπό την τοπική ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022,παραδόθηκε στο Δήμαρχο Σικίνου Βασίλη Μαράκη ο πλήρης φάκελος της μελέτης με τίτλο : «Βελτίωση αγροτικής οδοποιϊας Δήμου Σικίνου», από τον Πρόεδρο και τη Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.)  Δημήτρη Μαραβέλια και Παναγιώτα Παναγιωτάκου αντίστοιχα.

Η μελέτη εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., στο πλαίσιο Προγραμματικής Σύμβασης της Εταιρίας και του Δήμου Σικίνου.

Στη συνέχεια, ο Δήμος θα υποβάλλει τη συγκεκριμένη μελέτη για ένταξη σε  χρηματοδοτικό πρόγραμμα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η υλοποίησή του. Κατόπιν αυτού,  η ΕΕΤΑΑ θα προχωρήσει  στη διαδικασία δημοπράτησης του έργου, ώστε να αναδειχθεί ο ανάδοχος για την κατασκευή του.

Αξίζει να τονισθεί ότι, η ολοκλήρωση υλοποίησης, αυτού του έργου, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων της Σικίνου.

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice