OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Αχαρνών: Με επισημότητα τιμήθηκαν η Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε, γι΄άλλη μια χρονιά, η Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και ο εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Δήμο Αχαρνών.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου παρουσία μελών της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων της Πολιτείας, των Σωμάτων Ασφαλείας και αγημάτων με σημαία από τοπικούς συλλόγους του Δήμου Αχαρνών.
Ακολούθως έγινε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Μενιδιάτη Αγωνιστή Μήτρου Λέκκα, στην κεντρική πλατεία Αχαρνών, από τον αναπληρωτή Δήμαρχο Νικόλαο Δαμάσκο, τον βουλευτή Ν.Δ Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου εκ μέρους του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τον Πρόεδρο Δ.Σ Θέμη Οικονόμου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Θανάση Κατσιγιάννη, εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων, του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού, της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου καθώς και της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Αχαρνών.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν στο κτίριο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας με τα εγκαίνια της έκθεσης προς τιμή του Μενιδιάτη ήρωα στρατηγού, Ιωάννη Στριφτού, ο οποίος πολέμησε με σθένος και ηρωισμό στην πρώτη γραμμή των αγώνων της απελευθερωτικής δεκαετίας 1912-1922.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice