OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

“Παρών” της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε 3 κλαδικές εκθέσεις το μήνα Οκτώβριο

Σε 3 εκθεσιακά γεγονότα το μήνα Οκτώβριο συμμετείχε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ακολουθώντας το εγκεκριμένο από το Περιφερειακό Συμβούλιο, Πρόγραμμα Ενίσχυσης των Επιχειρηματικών Δράσεων.

Το 7o Fur Shopping Festival, το οποίο αποτελεί θεσμό που ξεκίνησε από το 2016, διεξήχθη 12 με 14 Οκτωβρίου 2022 στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Η Περιφερειακή Αρχή αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του κλάδου των γουνοποιών στέκεται δίπλα στους επαγγελματίες συνδράμοντας τα μέγιστα στις δράσεις εξωστρέφειας του ανταγωνιστικού και τόσο ιδιαίτερου προϊόντος της γούνας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συμμετείχε συγχρόνως και στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO, τη μοναδική έκθεση του οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου της χώρας που διεξήχθη από 14 έως 16 Οκτωβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Αθήνας, Metropolitan Expo.

Οι 9 επιχειρήσεις που συμμετείχαν από την Περιφέρεια, είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα υψίστης ποιότητας προϊόντα τους με τον απόηχο της έκθεσης να είναι ανέλπιστα θετικός.

Με τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας να απαιτούν βελτίωση του ενεργειακού προφίλ των κατασκευών, η Περιφερειακή Αρχή βρίσκεται μπροστά υποστηρίζοντας επιχειρήσεις έτοιμες να κάνουν πράξη την ενεργειακή μετάβαση.

Τέλος, στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο τη SIAL είχε τη δυνατότητα να λάβει μέρος και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή 6 δυναμικών επιχειρήσεων.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας από 15 έως 19 Οκτωβρίου. «Τα προϊόντα της Περιφέρειάς μας», όπως τονίζεται από την Αντιπεριφερειάρχη Πράσινου Μετασχηματισμού Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, Ευφροσύνη Ντιό «οφείλουμε να τα αναδείξουμε στις παγκόσμιες αγορές καθώς η ποιότητά τους αδιαμφισβήτητα ξεπερνάει όχι μόνο τα περιφερειακά αλλά και τα εθνικά σύνορα».

Σχετικά Άρθρα

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice

Η Πάτρα αποκτά ουσιαστική πρόσβαση στο Παναχαϊκό όρος

otavoice

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice