OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Όλα έτοιμα για τον αυριανό ημιμαραθώνιο Ωρωπού- 800 συμμετοχές

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΩΡΩΠΟΥ – ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΣ 09:00 ΤΗς ΚΥΡΙΑΚΗΣ – 800 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ Ο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ – ΑΠΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ
🏃‍♀️Όλα είναι έτοιμα στον Ωρωπό για τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου δρόμου Ωρωπού που θα γίνει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 με τη συνδιοργάνωση της Κ.Ε.Δ.Ω. και της All About Running και αποτελεί το μαζικότερο αθλητικό γεγονός στον Δήμο Ωρωπού και μάλιστα τρεις εβδομάδες πριν από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
🏃Θα τρέξουν συνολικά 800 αθλήτριες και αθλητές από κάθε γωνιά του Δήμου και κάθε γωνιά της Ελλάδας και θα τον υποστηρίξουν περισσότεροι εκατοντάδες εθελοντές, ο Ερυθρός Σταυρός, οι Εθελοντικές ομάδες του Δήμου Ωρωπού, η Πολιτική Προστασίας του Δήμου και φυσικά το προσωπικό της Κ.Ε.Δ.Ω. και υπηρεσιών του Δήμου Ωρωπού.
🏃‍♀️Οι απονομές στις νικήτριες και στους νικητές θα γίνουν το μεσημέρι της Κυριακής παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού και εκλεκτών προσκεκλημένων σε ειδική εξέδρα στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου με τον παραλιακό δρόμο (Χαλκουτσίου – Αμφιαραείου).
🏃Το απόγευμα του Σαββάτου από το ΚΕΠ της Σκάλας Ωρωπού διανεμήθηκαν σε εκατοντάδες δρομείς το σετ συμμετοχής του αγώνα. Όσοι δεν πρόλαβαν να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους θα μπορούν να το πράξουν μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή, στις 8 το πρωί στο γραφείο της All About Running στο σημείο εκκίνησης του αγώνα μπροστά από την είσοδο των ferry boat. Επίσης όσοι δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή και επιθυμούν να τρέξουν μπορούν να το πράξουν αλλά δεν θα έχουν ατομική χρονομέτρηση.
🏃‍♀️Από τα ξημερώματα της Κυριακής πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ. θα κλείσουν τον παραλιακό δρόμο από τον Ωρωπό στους Αγίους Αποστόλους και στους κάθετους δρόμους έως ότου διαρκέσουν όλα τα αγωνίσματα της ημέρας.
🏃Να σημειωθεί πως ο αγώνας θα υποστηριχτεί από την Humanity Greece που ξεκίνησε ως συντονιστικό όργανο εθελοντών στις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου του 2021 και έχει εξελιχθεί σε έναν ανθρωπιστικό οργανισμό που στηρίζει σε μηνιαία βάση πάνω από 300 οικογένειες και ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Στον φετινό αγώνα Oropos Seaside Race θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής, βρεφικά είδη και παιχνίδια.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΩΡΩΠΟΥ
📌Κυριακή 23 Οκτωβρίου
🏃‍♀️Από τις 07:30 ώρα στο σημείο της εκκίνησης (Σκάλα Ωρωπού)
🏃Αγώνας Δρόμου 21,1χλμ. Ώρα εκκίνησης: 09:00 (αναστροφή στους Αγίους Αποστόλους)
🏃‍♂️Αγώνας Δρόμου 10χλμ. Ώρα εκκίνησης: 09:10
🏃‍♀️Αγώνας Δρόμου 5χλμ. Ώρα εκκίνησης: 09:15
🏃Αγώνας Δρόμου 1χλμ. για τα παιδιά: Ώρα εκκίνησης: 09:20
🏃‍♂️Αγώνας Δρόμου 1χλμ. για Γονείς και Περιπατητές Ώρα εκκίνησης: 09:20
🏃‍♀️Αγώνας Δρόμου για ΑμεΑ Ώρα εκκίνησης: 11:30

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice