OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας «Karpenissi Trail 2022»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας Karpenissi Trail 2022, ένας αγώνας ορεινού τρεξίματος, με 300 συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό όλων των ηλικιών, που πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Χωριό το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.

Το Karpenissi Trail αποτέλεσε μια συνδιοργάνωση του Δήμου Καρπενησίου, της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και του συνδέσμου Μεγαλοχωριτών «Η Αγία Παρασκευή» με την υποστήριξη τοπικών συλλόγων, αθλητών, εθελοντών και επιχειρήσεων.

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές μέσα από τις διαδρομές Kaliakouda Trail 26χλμ., Lakomata Trail 13 χλμ., Gavros Trail 6χλμ. και Kaliakouda junior 1χλμ…απολαμβάνοντας τα μονοπάτια και την άγρια ομορφιά της Καλιακούδας με την  καταπληκτική θέα και δίνοντας την εμπειρία ενός αυθεντικού τρόπου ζωής στην ευρυτανική φύση.

Οι δύο αθλητές από το Μεγάλο Χωριό, Δημήτρης Ελευθερίου και Φωτεινή Κολόκα, ήταν οι πρώτοι στην μεγάλη διαδρομή των 26 χλμ. και τους έκαναν όλους περήφανους για ακόμη μια φορά.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες που πήραν μέρος στους αγώνες. Ήδη έχουμε ορίσει τον επόμενο αγώνα του Karpenissi Trail 2023. Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη τους χορηγούς της διοργάνωσης καθώς και τους εθελοντές και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της. Συνεχίζουμε με συνεργασία για να πάμε τον τόπο μας ακόμη πιο ψηλά», ήταν το μήνυμα των διοργανωτών.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice