OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Πολιτιστικά Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Αρταίων: «Ο αθλητισμός περνάει πολλά και σημαντικά μηνύματα» (Βίντεο)

Στο κατάμεστο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο από μαθητές Δημοτικών σχολείων του Νομού Άρτας, πραγματοποιήθηκε, η αθλητική εκδήλωση με εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Μυστικά και συμβουλές για το πώς θα φτάσουν στην κορυφή με βάση τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού, έδωσαν στους μαθητές οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της αθλητικής εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας και ο Δήμος Αρταίων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Στο κατάμεστο από μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Νομού, Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Άρτας πραγματοποιήθηκε η αθλητική εκδήλωση – συνάντηση με την Βούλα Πατουλίδου, τη Χρυσή Ολυμπιονίκη στο αγώνισμα των 100 μέτρων μετ’ εμποδίων και τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου, πρωταθλητή Ευρώπης στο ελαφρό σκιφ ανδρών στην κωπηλασία.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να μυηθούν οι νέες και οι νέοι στις αξίες τους αθλητισμού, να μάθουν πως ο αθλητισμός σε νεαρή ηλικία μπορεί να είναι ένα πραγματικό εφόδιο σε όλη την ενήλικη ζωή τους, αλλά και να εμπνευστούν μέσα από την γνωριμία τους με σπουδαίες προσωπικότητες που έχουν γράψει ιστορία στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη χρυσή Ολυμπιονίκη και τον Πρωταθλητή για θέματα όπως η αναγνώριση της νίκης και της ήττας, η επιμονή, τα οφέλη του αθλητισμού και η ευγενή άμιλλα. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του  εορτασμού της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, με τον Δήμο Αρταίων να στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό δημιουργώντας άρτιους σχολικούς αθλητικούς χώρους για όλα τα παιδιά.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice