OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Πύργου: Εντυπωσιακή εκκίνηση του 29ου Ράλλυ Σπριντ στο Πάρκο Ξυστρή

Ο Πύργος σε γρήγορες…στροφές!

Την φαντασμαγορική εκκίνηση-παρουσίαση των 26 πληρωμάτων του 29ου Ράλλυ Σπριντ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκατοντάδες θεατές στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή το Σάββατο (15/10). Εκεί όπου χτύπησε δυνατά η “καρδιά” του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε μια άψογη διοργάνωση με την υπογραφή της ΑΟΛΑΠ, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Πύργου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Π. Ε. Ηλείας), και την Π.Ε.Δ. (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Δυτικής Ελλάδος.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ Μιχάλης Αποστολόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμο Πύργου ως οικοδεσπότη της διοργάνωσης και όλους τους συνδιοργανωτές και χορηγούς, αναφέρθηκε στην ιστορία του θεσμού και έκλεισε με ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους για ασφαλή οδήγηση.

Ο Δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, αφού έδωσε το σήμα της πρώτης εκκίνησης συνεχάρη τον κ. Αποστολόπουλο για το σπουδαίο έργο του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και καλωσόρισε το πολυάριθμο κοινό στο Πάρκο Ξυστρή, προτρέποντάς τους δημότες του Πύργου να επισκέπτονται το χώρο, να αθλούνται στα υπαίθρια όργανα γυμναστικής που πρόσφατα τοποθέτησε ο Δήμος Πύργου και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα για ένα Ράλλυ με ασφάλεια χωρίς απρόοπτα.

 

Σήματα εκκίνησης έδωσαν επίσης από τη Δημοτική Αρχή ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος και εκπρόσωπος του Δ.Σ της Π.Ε.Δ.Δ.Ε. ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Αργυρόπουλος και ο γ.γ. του Δήμου Πύργου Γιάννης Βαρελάς.

Εκκινήσεις έδωσαν επίσης οι βουλευτές Ηλείας ΝΔ Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Διονύση Καλαματιανού, Θωμάς Δακουράς, ο βουλευτής Ηλείας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος κ.α.

Τα πληρώματα χειροκροτήθηκαν από τους φίλους του αθλήματος όλων των ηλικιών που βρέθηκαν στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή για να ξεκινήσουν το πρωί της Κυριακής (16/10), με τις ευχές όλων, την ειδική διαδρομή «Επιτάλιο-Αλφειούσα», μήκους 12,14 χιλιομέτρων.

Την εκδήλωση “έντυσαν” μουσικά οι Banda Morena.

Θεσμικοί υποστηρικτές του 29ου Ράλλυ Σπριντ είναι η Δ.Ε.Π. Α.Ε. ΟΤΑ, η ΔΗΚΕ Πύργου, το Επιμελητήριο Ηλείας και ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου «Ερμής».

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice