OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

«Απόβαση» 30 FERRARI στη Λίμνη Πλαστήρα

Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI της Ιταλίας, «PASSIONE ROSSA» έρχεται για 1η φορά στην Δυτική Θεσσαλία και μεταξύ άλλων στην Λίμνη Πλαστήρα.
Πρόκειται για μια ακόμη δράση εξωστρέφειας του Δήμου μας που σκοπό έχει να τοποθετήσει την περιοχή μας ψηλά στον χάρτη των τουριστικών προορισμών, σε έναν ακόμη τομέα, αυτόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
30 ξεχωριστές FERRARI – μεταξύ των οποίων τα μοναδικά μοντέλα Portofino, 360 Modena, California T, 458 Speciale, Mondial, 355 F, F8 Tributo, 812 Superfast – θα βρίσκονται την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, από 11:30 έως 14:30, στην Πλαζ Πεζούλας.
Οι ιταλίδες «καλλονές» θα φωτογραφηθούν και θα κινηματογραφηθούν σε ένα εντυπωσιακό σημείο της Λίμνης Πλαστήρα, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.
Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να τα θαυμάσει από κοντά και να βγάλει φωτογραφίες.
Ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος δήλωσε σχετικά:
«Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την τουριστική προβολή της περιοχής μας, υποδεχόμαστε με χαρά στην Λίμνη Πλαστήρα, το FERRARI Club «Passione Rossa», το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή παγκοσμίως, με θαυμαστές που παρακολουθούν φανατικά τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του. Η Λίμνη Πλαστήρα θα γίνει πόλος έλξης για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και για όσους θελήσουν να δουν από κοντά τα μοναδικά αυτά αυτοκίνητα. Παράλληλα, μας δίνεται η δυνατότητα να αναδείξουμε και να προβάλλουμε τα αξιοθέατα της περιοχής, τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Λίμνης, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Συνεχίζουμε, με πρωτότυπες δράσεις και μεγάλες διοργανώσεις, ώστε να ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση του Δήμου μας ως τουριστικού προορισμού».
Πληροφορίες για το FERRARI CLUB «PASSIONE ROSSA»
Το FERRARI Club «Passione Rossa» ιδρύθηκε από τον Δρ. Fabio Barone το 1999, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος του μέχρι σήμερα. Μέλη του Club είναι αποκλειστικά μεγάλοι Ιταλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ή συλλέκτες αυτοκινήτων FERRARI. Έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της πιο διάσημης μάρκας πολυτελών sport αυτοκινήτων στον κόσμο. Το «Passione Rossa» εδώ και χρόνια είναι ένας απαραίτητος συντελεστής για εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις και παραστάσεις όπου τα αυτοκίνητα FERRARI είναι πρωταγωνιστές μαζί με τον τόπο που επισκέπτονται. Ο Fabio Barone είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές πρόσωπο καθότι είναι κάτοχος 3 παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας (Guinness World Speed Records).

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice