OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ανοικτό κέντρο εμπορίου στην Αγία Βαρβάρα

Στο «Κέντρο Λόγου και Τέχνης» Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ περίσσευαν τα νεανικά χαμόγελα όπως και το ταλέντο των 21 φοιτητών του τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Κατέθεσαν ο καθένας την δική τους ιδέα για το σήμα του Ανοικτού Εμπορικού κέντρου με ζήλο και μεγάλη εφευρετικότητα.

«Ήταν μια τρομακτικά εξαιρετική δουλειά όλων των παιδιών τους αξίζουν πολλά μπράβο» ήταν τα λόγια του ενθουσιασμένου Δημάρχου ο οποίος θέλησε να επιβραβεύσει τους νικητές των βραβείων με δωρεάν φοίτηση σε μία από τις δομές του Δήμου.

Το πρώτο βραβείο κατέκτησε η Μαρία-Νέλλη Τσόκου, το δεύτερο οι συνεργαζόμενοι Νικόλαος Γρηγορίου, Τριαντάφυλλος Δήμας και το τρίτο η Χαριτίνη Μανώλη. Το βραβείο κοινού πήρε ο Ευάγγελος Στενάκης.

Το λογότυπο που επιλέχθηκε θα τοποθετηθεί σε ειδικές εφαρμογές, σε επιγραφές, θα χρησιμοποιηθεί σε τσάντες, κάρτες και σε κάθε εκδήλωση, με στόχο την ενίσχυση της δραστηριότητας των συμβαλλόμενων επιχειρήσεων.

Την όμορφη εκδήλωση άνοιξε ο κ. Λάμπρος Μίχος ο οποίος ανέπτυξε τη φιλοσοφία της δημιουργίας του Εμπορικού κέντρου υπερτονίζοντας τη σημασία του τίτλου του.

«Γιατί Ανοικτό Εμπορικό Κέντρο; Διότι θέλουμε να βγει έξω από τα όρια της πόλη, να έχει τις δυνατότητες ώστε να προσφέρει τα πάντα σε όλο τον κόσμο».

Ακόμη, ο κ. Μίχος αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία των τριών φορέων που συνέπραξαν στη διοργάνωση του διαγωνισμού, δηλαδή τον Δήμο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής επισημαίνοντας ότι τέτοιες συνεργασίες όπως αυτή με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο και το Πανεπιστήμιο διασφαλίζουν την καινοτομία στις δράσεις και παράγουν εντυπωσιακά και ουσιαστικά αποτελέσματα.

Στην άψογη και απολύτως διδακτική συνεργασία αναφέρθηκε ιδιαίτερα ο Α’ αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Νικόλαος Γρέντζελος.

Το σημαντικό εγχείρημα που αναμένεται να δώσει νέα πνοή στην πόλη της Αγίας Βαρβάρας, έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.800.000 ευρώ περίπου και περιλαμβάνει την ανάπλαση της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου και παρόδων καθώς και πρωτότυπες ψηφιακές εφαρμογές αλλά και δράσεις της προβολής της ταυτότητας της εμπορικής περιοχής.

Στο κλείσιμο της ωραίας βραδιάς ανέλαβε δράση ο Δημήτρης Κωβαίος με το συγκρότημα «Blueprint” προτρέποντας τους παριστάμενους να ακολουθήσουν τους ρυθμούς της ροκ.

 

Σχετικά Άρθρα

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice

Στη Δήμαρχο Ιλίου η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής

otavoice

Ανακύκλωση μαγειρικών ελαίων στον Δήμο Κιλκίς

otavoice