OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Τουρνουά Γυναικείου Βόλεϊ στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου στη μνήμη του Λάζαρου Κουτούβαλη

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει διήμερο τουρνουά γυναικείου βόλεϊ στη μνήμη του σπουδαίου παράγοντα του Εθνικού Πειραιά, Λάζαρου Κουτούβαλη.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις 19.30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου, Καποδιστρίου και Ποσειδώνος, θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ των ομάδων «Αστέρας Αγ. Δημητρίου (Α2) και ΑΟΠΕ Μοσχάτου (Β΄ Εθν.), ενώ στις 21.30 στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ των ομάδων «Άρτεμις Κορυδαλλού (Α2) και Εθνικού ΟΦΠΦ (Β΄ Εθν.).

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022, στις 18.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός, ενώ στις 20.00 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του τουρνουά

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου τιμά τον Λάζαρο Κουτούβαλη με αυτό το τουρνουά, έναν άνθρωπο που ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και εντάχθηκε στον Εθνικό Πειραιά. Ήταν ένας από τους ελάχιστους παράγοντες στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με τέσσερα αθλήματα, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο και ποδόσφαιρο, ενώ προσέφερε τις υπηρεσίες του, το χρόνο του, τις ικανότητες και τις ιδέες του στην ιστορική ομάδα του Εθνικού. Το 2019 εξέδωσε ένα βιβλίο με τις αναμνήσεις του για όλα όσα έζησε την περίοδο ενασχόλησής του με τον αθλητισμό, αποτίοντας τιμή σε σπουδαίους αθλητές και ανθρώπους.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Σας καλώ να παραβρεθείτε κοντά μας στις 30/9 και 1/10, στο κλειστό γυμναστήριό μας, επί της Καποδιστρίου και Ποσειδώνος, στο διήμερο  τουρνουά γυναικείου βόλεϊ στη μνήμη του Λάζαρου Κουτούβαλη, ενός ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στη στήριξη του αθλητισμού και του Εθνικού Πειραιά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά μας. Είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσουμε όλοι μας όμορφο αθλητικό θέαμα

Σχετικά Άρθρα

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice

Ο Δήμος Κατερίνης τίμησε την παγκόσμια ημέρα Ρομά

otavoice

Συνάντηση της Δημάρχου Ιλίου με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών

otavoice