OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Πολιτιστικά Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κηφισιά: Προβολή της βραβευμένης ταινίας «Μου λένε να μη σ’ αγαπώ»

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την προβολή της βραβευμένης ταινίας «Μου λένε να μη σ’ αγαπώ» του Γιώργου Ζέρβα για την μικρασιάτικη μουσική κληρονομιά οι  Γυναίκες του Χορευτικού Ομίλου Ν. Ερυθραίας καθώς μέρος της ταινίας ήταν αφιερωμένο στη αξιόλογη ομάδα του Δήμου.

Η προβολή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ερυθραίας, με τον σκηνοθέτη της ταινίας να την παρακολουθεί μαζί με την Πρόεδρο του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση και τον φιλόλογο –μελετητή της Μικράς Ασίας Θοδωρή Κοντάρα. Μια ακόμη όμορφη βραδιά στο πλαίσιο των Αλλοτινών Πατρίδων 2022.

1. Η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ  Έφη Κούτση, με τον σκηνοθέτη Γιώργο Ζέρβα και γυναίκες του ΧΟΝΕ Μαρία Τζοανάκη, Άννα Γιανναρά και Βάσω Γεώργαντζη.

2. Η πρόεδρος, η αντιπρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση, Κατερίνα Μουστάκη, Λίνα Σόρογκα και Αχιλλέας Αντωνόπουλος με τον σκηνοθέτη Γιώργο Ζέρβα και την Δέσποινα Μουστάκη από τον ΧΟΝΕ

3. Ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζέρβας με τις γυναίκες του ΧΟΝΕ Μαρία Ρεμούνδου, Τούλα Σιδέρη, Μαρία Τζοανάκη και Βάσω Γεώργαντζη.

4. Ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζέρβας με τη σύζυγό του, ο φιλόλογος Θοδωρής Κοντάρας και οι γυναίκες του ΧΟΝΕ Βάσω Γεώργαντζη, Μαρία Ρεμούνδου και Μαρία Τζοανάκη.

 

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice