OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για τη νέα χρονιά

Έτοιμα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Μοσχάτου και Ταύρου για να υποδεχθούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη νέα σχολική χρονιά 2022-2023.

Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου  εργάστηκαν εντατικά την καλοκαιρινή περίοδο προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης όλων των σχολικών κτιρίων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης.

Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και την τελετή του Αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε:

«Για άλλη μία χρονιά θέσαμε σε προτεραιότητα τις ανάγκες της εκπαιδευτικής και μαθητικής μας κοινότητας. Μεριμνήσαμε για την έγκαιρη και σωστή συντήρηση των σχολικών μας μονάδων, σε ένα ευρύ φάσμα παρεμβάσεων, προσφέροντας στους μαθητές μας και στο εκπαιδευτικό προσωπικό ένα ασφαλές και όμορφο περιβάλλον μάθησης και κοινωνικοποίησης.

Η Δημοτική Αρχή, αιρετοί και εργαζόμενοι του Δήμου μας, βρισκόμαστε κοντά στη σχολική κοινότητα και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της δύσκολης συγκυρίας που διανύουμε.

Εύχομαι, στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά. Επίσης, εύχομαι στους  Συλλόγους Γονέων και στην Ένωση Γονέων καλή δουλειά και τη νέα σχολική χρονιά»

 

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice