OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Λαμιέων: «Εκκίνηση» του Rally Acropolis με την υπερειδική στο ΟΑΚΑ σε μια φαντασμαγορική βραδιά

Η μεγάλη γιορτή του Ράλι των Θεών ξεκίνησε στην Αθήνα με την διεξαγωγή της υπερειδικής διαδρομής στο Ολυμπιακό Στάδιο και τις μοναδικές στιγμές συγκίνησης που απόλαυσαν οι χιλιάδες θεατές που έδωσαν βροντερό παρών στις κερκίδες του γηπέδου.

Ο Εθνικός μας Αγώνας που μόλις «ανέβασε στροφές» με το κυρίως πιάτο πλέον να μεταφέρεται στη Λαμία, και  στις θρυλικές χωμάτινες διαδρομές, στα βουνά της Φθιωτικής γης αλλά και στο Service Park στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας όπου θα χτυπά η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος έδωσε δυναμικό παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο εκκινώντας μάλιστα με τον κυματισμό της σημαίας μια super stage και καλώντας τους φίλους του Rally Acropolis να βρεθούν στην καρδιά των αγωνιστικών διαδρομών αλλά και να επισκεφθούν τα «στρατηγεία» των 68 ομάδων στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος με την έναρξη του αγώνα δήλωσε χαρακτηριστικά: … « Ο πήχης για τη Λαμία ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά και ο 10ος αγώνας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι στα βουνά της Ρούμελης, στα βουνά της Λαμίας θα είναι μια ακόμα εκπληκτική εμπειρία. Το ΕΚΟ Rally Acropolis θα έχει και φέτος ως επίκεντρο την πόλη της Λαμίας που έχει αποδείξει με την εμπειρία της ότι ξέρει να διοργανώνει κορυφαία αθλητικά γεγονότα… Σας περιμένουμε να απολαύσουμε τις σκληρές ειδικές διαδρομές αλλά και την «γεύση» της Ρουμελιώτικης φιλοξενίας», κατέληξε ο Δήμαρχος Λαμιέων.

Παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς και Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιάννης Ταγκαλέγκας, η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή και ο Δήμαρχος Δελφών Παναγιώτης Ταγκαλής που συμμετέχουν στη μεγάλη διοργάνωση.   

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice

Ο Δήμος Κατερίνης τίμησε την παγκόσμια ημέρα Ρομά

otavoice