OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Πλατανιά: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 4ος Δρόμος Μουσούρων

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών, πραγματοποιήθηκε ο 4ος Δρόμος Μουσούρων, τη Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Ο αγώνας που πλέον έχει γίνει θεσμός, διοργανώθηκε από τον Δήμο Πλατανιά, με συνδιοργανωτές, την Περιφέρεια Κρήτης, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων, καθώς και τους Τοπικούς, Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής.

Στη δράση έλαβαν μέρος πάνω από 380 δρομείς όλων των ηλικιών, στις κατηγορίες του ημιμαραθωνίου δρόμου (21χλμ) και των αγώνων των 10 και 4 χιλιομέτρων, ενώ οι απονομές έγιναν στα Μεσκλά, στο πάρκο των Νικολιανών, σε ένα πανέμορφο και γραφικό πάρκο, που ο Δήμος Πλατανιά έχει αναπλάσει μετά τις καταστροφές του 2019.

Στον αγώνα παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνης Φραγκονικολάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Στέλιος Δημητρογιαννάκης, Γιώργος Καλαϊτζάκης και Χαρίτος Μπομπολάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ κ.Ευτυχής Μαυρογένης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Τάσος Κουρουπάκης και Σοφία Μαλανδράκη-Κρασουδακη ,οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μανούσος Βουλγαράκης και Πέτρος Μαρινάκης, ο Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μανώλης Ντουντουλάκης, Πρόεδροι και μέλη Τοπικών Κοινοτήτων και Πολιτιστικών Συλλόγων όπως και η πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων κ. Τόνια Παπαδημουλά και μέλη του Δ.Σ.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης Ιωάννης μεταξύ άλλων ανέφερε «… ο αγώνας Δρόμου Μουσούρων, έχει ήδη καθιερωθεί ως ένας αγώνας δρόμου τόσο για αθλητές όσο και για τον κάθε συντοπίτη μας , που δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τόπο μας σε όσους έρχονται από άλλα μέρη, αλλά και σε εμάς να απολαύσουμε τη διαδρομή και φυσικά την πλούσια φιλοξενία που παρέχει η Οργανωτική επιτροπή …»

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Δρόμου Μουσούρων κ. Αντώνης Φραγκονικολάκης, σχετικά ανέφερε ότι «…μία όμορφη ιδέα που γεννήθηκε πριν από πέντε χρόνια έγινε θεσμός, έγινε ο Δρόμος Μουσούρων από ανθρώπους που αγαπάνε και που θέλουν να αναδείξουν το τόπο τους…»

Επίσης ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Δρόμου Μουσούρων κ. Δημητρογιαννάκης Στυλιανός, μεταξύ άλλων ανέφερε «…Ο Δρόμος Μουσούρων ο οποίος έχει γίνει πλέον θεσμός αποτελεί ένα μοναδικό πάντρεμα του αθλητισμού, του φυσικού πλούτου και ομορφιάς του Δήμου μας, της κουλτούρας αλλά και της φιλοξενίας μας. Μέσω του αγώνα αυτού αναδεικνύεται η ευρύτερη περιοχή των Μουσούρων και παράλληλα διατηρείται υψηλά το στοιχείο του αθλητισμού, ενώ ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 5ο Δρόμο Μουσούρων…»

Ο διοργανωτής Δήμος, θέλει επίσης να ευχαριστήσει το Α.Τ Πλατανιά, τον Ερυθρό Σταυρό, το ΣΕΓΑΣ, το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης, τους χορηγούς , καθώς και όλους όσους συνέβαλαν για τη διεξαγωγή του αγώνα και ιδιαίτερα όλους τους εθελοντές που η παρουσία τους ήταν καταλυτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Από αύριο ο τελευταίος γενικός δολωματικός ψεκασμός δακοκτονίας στην Π.Ε Αχαΐας

otavoice

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Πάτρας από τους Γερμανούς

otavoice

Ο Τζιτζικώστας στη μεγάλη «πράσινη» γιορτή της ηλεκτροκίνησης «Voltάρω 6»

otavoice

Η αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης- Συνάντηση ΚΕΔΕ κυβερνητικών στελεχών

otavoice

Hot Air Balloon Festival: Μια μοναδική εμπειρία με αερόστατα στη Θήβα

otavoice

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης

otavoice