OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Δελφών: Φωτισμός στην είσοδο της Κοινότητας Αγ. Γεωργίου και στο δρόμο προς ΚΤΕΛ στην Άμφισσα

Υπεγράφη η σύμβαση και άμεσα θα ξεκινήσουν εργασίες ηλεκτροφωτισμού σε δύο σημεία που χρίζουν παρέμβασης στον τομέα, στην είσοδο της Κοινότητας του Αγίου Γεωργίου, καθώς και στην οδό προς ΚΤΕΛ Άμφισσας.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Κατασκευή ηλεκτροφωτισμού εισόδου Κοινότητας Αγίου Γεωργίου και οδού προς ΚΤΕΛ της Δ.Ε. Άμφισσας», προϋπολογισμού 25.000,92 ευρώ, είναι χωρισμένο σε δύο τμήματα, τα εξής:

  • την κατασκευή δικτύου ηλεκτροφωτισμού μήκους περίπου 320μ. στην κεντρική οδό εισόδου προς την Κοινότητα του Αγίου Γεωργίου του δήμου Δελφών και την τοποθέτηση 12 ιστών οδοφωτισμού που έχει ο Δήμος Δελφών στην κατοχή του.
  • την τοποθέτηση 6 ιστών οδοφωτισμού, που έχει ο Δήμος Δελφών στην κατοχή του, στο πεζοδρόμιο της παρόδου της Λεωφ. Καραμανλή προς το ΚΤΕΛ Νομού Φωκίδας, μπροστά από το κτίριο, όπου είναι ήδη εγκατεστημένο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού.

Οι εργασίες, βάσει της μελέτης, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την εκσκαφή των σημείων για την τοποθέτηση των ιστών και την αποκατάσταση του χώρου, όπου δεν υπάρχει ήδη, την τοποθέτηση σωλήνων και ακολούθως τη διέλευση μέσω αυτών των καλωδίων, καθώς και όλων των λοιπών εργασιών όπου πριν την οριστική λειτουργία του ηλεκτρικού δικτύου θα οδηγήσουν στη δοκιμαστική του.

Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Άμφισσας κ. Νικόλαος Λουπάκος με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: «Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για εργασίες σε κάθε σημείο του Δήμου, οι οποίες θα προσθέσουν αξία συνολικά σε αυτόν. Στην Κοινότητα του Αγ. Γεωργίου, μετά το σπουδαίο έργο μετατροπής του παλαιού σχολείου σε Πολιτιστικό Πολυχώρο, προϋπολογισμού 350.000 ευρώ που έχει ξεκινήσει, τώρα θα γίνει σημαντική παρέμβαση που θα αλλάξει την είσοδό της. Ταυτόχρονα αλλάζει η εικόνα, ενισχύοντας και την ασφάλεια των χρηστών του δρόμου που οδηγεί στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ στην πόλη της Άμφισσας, ενώ προγραμματίζεται σύντομα να γίνουν και άλλες ολοκληρωμένες παρεμβάσεις οδοποιίας. Πρόκειται για παρεμβάσεις ουσίας οι οποίες αποτελούν χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, το οποίο ήρθε η ώρα να ικανοποιηθεί».

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice