OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Μπέλτσος: “Ανακύκλωση στον Πύργο δεν γίνεται”

Θα είαμαστε παρόντες στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ξεκαθάρισε ο Διονύσης Μπέλτσος. Αυτό είναι δεδομένο και η ανταπόκριση και η αγάπη του κόσμου δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του συνδιασμού του , δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Διονύσης Μπέλτσος, μιλώντας στον αέρα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού ΛΕΤΡΙΝΑ και στον δημοσιογράφο Νίκο Λώλο.

Ο κ. Μπέλτσος στην διάρκεια της συνέντευξης ασκεί κριτική στην δημοτική αρχή για το πρόγραμμα ανακύκλωσης και την μελέτη ηλεκτροφωτισμού. “Η διαχείριση των απορριμμάτων δείχνει τον δείκτη πολιτισμού μιας περιοχής και επιεδή ο κόσμος είχε μάθει να κάνει ανακύκλωση σήμερα είναι σε επίπεδο τραγικό. Ανακύκλωση δεν γίνεται!”, είπε χαρακτηριστικά. 

Για τον ηλεκτροφωτισμό αναγνώρισε την θετική πρόθεση της δημοτικής αρχής αλλά επεσήμανε πως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, όπως η μη ύπαρξη μελέτης και η κατάσταση του δικτύου. Η λύση που επιλέχτηκε είναι η πιο ακριβή για τους δημότες. 

Επίσης  υπογραμμίζει πως “Η παράταξη μας με νέους, καταξιωμένους ανθρώπους , πρόγραμμα, προτάσεις και μελέτες θα προσπαθήσει να πάει τον τόπο ένα βήμα παραπέρα.
Δεν μας αξίζει η τελευταία θέση ανάπτυξης” και επισήμανε με νόημα πως “πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και να καταλάβουμε πως έχουμε τις δυνατότητες να πρωτοπορήσουμε και να μην ακολουθούμε τους άλλους”. 

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη:

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice