OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας

Στις Κοινότητες Καπελέτου, Κουρτεσιου, Μανολάδας και Νέας Μανολάδας

Οι εκτενείς παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, συνεχίζονται. Σειρά έχουν πάρει οι Κοινότητες Καπελέτου, Κουρτεσίου, Μανολάδας και Νέας Μανολάδας, με τις εργασίες να εκτελούνται γοργά.

Όπως έχει τονίσει ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, οι συγκριμένες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση του αγροτικού οδικού δικτύου έχουν ως στόχο την στήριξη της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.

«Οι αγρότες μας και οι κτηνοτρόφοι καθώς και όσοι χρησιμοποιούν τους εν λόγω δρόμους θα μπορούν να μετακινούνται από και προς τις εκμεταλλεύσεις τους πιο άνετα, πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Θεωρούμε λοιπόν ότι πρόκειται για ένα έργο που στηρίζει έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης», επισημαίνει ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας.

Αναλυτικότερα προβλέπονται εργασίες αποκατάστασης των δρόμων πρόσβασης, με ανακατασκευή της υπόβασης και βάσης, ισοπέδωση και εξομάλυνση με δημιουργία κατάλληλων κλίσεων (στρώση θραυστούυλικού και ισοπέδωση), και τεχνική αποκατάσταση της λειτουργικότητας των τάφρων με την αποκατάσταση της υδραυλικής διατομής τους, ώστε να μπορούν να λειτουργούν για την απορροή των όμβριων υδάτων και την αποτροπή του κινδύνου πλημμύρας, με χρήση κατάλληλων μηχανημάτων.

Τις εργασίες εποπτεύει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οδοποιίας Νίκος Σίνος σε άμεση συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων.

 

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice