OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αγιασμοί στον Δήμο Δέλτα

Με κάθε επισημότητα και χωρίς προβλήματα άρχισε η νέα σχολική χρόνια στο Δήμο Δέλτα με τη διοίκηση του Δήμου Δέλτα να βρίσκεται σύσσωμη δίπλα στου μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης παραβρέθηκε στην τελετή Αγιασμού των ΕΠΑΛ και ΓΕΛ Σίνδου που έγιναν από κοινού συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμου και αρμόδιο για θέματα Εχεδωρου Κωνσταντίνο Δουσδαμπάνη.
«Είμαστε εδώ κοντά στην μαθητική και την εκπαιδευτική κοινότητα. Στηρίζουμε την υλικοτεχνική υποδομή των σχολικών κτιρίων, και διευκολύνουμε τη δουλειά των καθηγητών» τόνισε ο Δήμαρχος και ευχήθηκε καλη σχολική χρόνια και καλή πρόοδο.
Ο Δήμαρχος Δέλτα νωρίτερα παραβρέθηκε στον αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολειου Ν Μαγνησίας.Στην τελετή Αγιασμού στο Γυμνασίου Ανατολικού παραβρέθηκε ο προεδρος του Δημοτικού Συμβουλιου Κωνσταντίνος Λουμπούτης
Στις τελετές Αγιασμών στο 1ο και 2ο νηπιαγωγείο Διαβατών και στο 2ο Δημοτικό Νέας Μαγνησίας παραβρέθηκε ο Αντιδημαρχος Καθαριοτητας Γιωργος Κυριακιδης ενώ ο Αντιδήμαρχος Αξιού Φανης Αλμπάνης έδωσε το παρόν στην τελετή αγιασμού στο Γυμνάσιο και το Λυκειο Κυμίνων καθώς και τα νηπιαγωγεία και το δημοτικό σχολείο Νέων Μαλγάρων.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice