OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση του Δημάρχου Μουζακίου με το νέο Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»

Η Δημοτική αρχή, από την πρώτη ημέρα της θητείας της, μεριμνά για την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδες
Ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης συναντήθηκε στο Δημαρχείο Μουζακίου με τη νέα Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του Ιουνίου, παρουσία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του ΝΠΔΔ (Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα) κ. Μαρίας Καραμπέκου.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Γ.Σ. κ. Γιώργος Σύλας, η Αντιπρόεδρος κ. Σοφία Παπασωτηρίου, ο Γενικός Αρχηγός κ. Νίκος Πολίτης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Πολυχρόνης Τσιτσώνης, η Ειδική Γραμματέας κ. Ράνια Ρίζου και το μέλος κ. Παναγιώτης Παπακώστας.
Ακολούθησε σύσκεψη όπου συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την πλούσια δραστηριότητα του Συλλόγου, ενώ στο επίκεντρο για αρκετή ώρα βρέθηκε το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης και η χρήση του.
Κοινός στόχος αποτελεί η συνεχής βελτίωση των εγκαταστάσεων και ο πληρέστερος εξοπλισμός προς όφελος πρωτίστως του κοινού που παρακολουθεί αθλητικά γεγονότα, παιχνίδια και σημαντικές διοργανώσεις που διεξάγονται.
Ο Δήμαρχος δήλωσε για μια ακόμη φορά την αμέριστη συμπαράστασή του στο Σύλλογο υπογραμμίζοντας στα μέλη της Διοίκησης ότι ο Δήμος Μουζακίου πάντα παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια για την υλοποίηση των σκοπών του και θα συνεχίσει να το πράττει, καθώς πρόκειται για ένα μοναδικό και πολύ δυναμικό πυρήνα οργάνωσης αθλητικών δράσεων στον τόπο.
Εξάλλου, η Δημοτική αρχή, από την πρώτη ημέρα της θητείας της, μεριμνά για την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδες στην ευρύτερη περιοχή φιλοξενώντας στις άρτιες δημοτικές εγκαταστάσεις ομάδες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου, ενώ υποστηρίζει συνεχώς αθλητικές εκδηλώσεις και διάφορα τουρνουά βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπολ κ.α.».
Σε ότι αφορά στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, επισήμανε τη μεγάλη επιτυχία του Δήμου Μουζακίου να εντάξει στο ΕΣΠΑ την ενεργειακή αναβάθμισή του με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοσίων Κτιρίων – Δράσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) και Αξιοποίησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) σε Αθλητικές Εγκαταστάσεις» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Το συγκεκριμένο έργο θα αναβαθμίσει αισθητά το κτίριο και θα βελτιώσει την ενεργειακή απόδοσή του σε κατηγορία τουλάχιστον Β. Ο συνολικός προϋπολογισμός του ανέρχεται στις 730.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Γαλιατσάτος: Η περιφερειάρχης μαζί με τους συμμάχους της “διαλύουν” την ΠΙΝ

otavoice

Άναψε μέσα σε πανδαισία χρωμάτων και ήχων το Χριστουγενιάτικο δέντρο στο Αιγάλεω

otavoice

Στο Ντουμπάι ο Απ. Τζιζτικώστας για την προβολή-προώθηση των μακεδονικών προϊόντων

otavoice

Κιλκίς: Δωρεάν rapid tests σε Τέρπυλλο και Ξυλοκερατιά

otavoice

5η διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Χαλανδρίου

otavoice

Συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων Δώρων από τον Δήμο Νέας Ιωνίας

otavoice