OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Πολιτιστικά Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Πύργου: Προβολές βραβευμένων ταινιών στον Φάρο Κατακόλου

Αυτή την Παρασκευή, 19 Αυγούστου, στις 20:30 στο Φάρο Κατακόλου θα πραγματοποιηθεί η τρίτη από τις έξι συνολικά προβολές βραβευμένων ταινιών, σε μια διοργάνωση που συνυπογράφουν ο Δήμος Πύργου, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας, «Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι…», με την ενότητα να είναι ενταγμένη στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ της Αρχαίας Φειάς.

Αυτή τη φορά στο πρόγραμμα είναι η open air προβολή της ταινίας: «Η Σιρκλίν, η Κοκό και ο άγριος ρινόκερος» (κινούμενο σχέδιο, μεταγλωττισμένο).

Μια μέρα ένα μικρό κορίτσι εισβάλει στον κόσμο της Σιρκλίν. Το όνομά της είναι Κοκό και μοιάζει με τη Σιρκλίν – μόνο που εκείνη έχει μαύρη επιδερμίδα, σγουρά μαλλιά και φοράει στέμμα. Είναι πριγκίπισσα και λέει στη Σιρκλίν ότι προέρχεται από τη χώρα όπου η σοκολάτα μεγαλώνει στα δέντρα. Αυτό είναι ένα μέρος που οι δύο φίλοι της Σιρκλίν, ο Ίγκλοφ και ο Φρέντερικ, θα ήθελαν να επισκεφθούν. Ο παππούς γνωρίζει την Αφρική όπως την παλάμη του χεριού του, κι έτσι ξεκινούν με το αεροπλάνο του, παίρνοντας και τον Όσβαλντ: έναν φοβερό ρινόκερο που έχει βαρεθεί να τον κάνουν ό,τι θέλουν οι μεγάλοι. Ο Όσβαλντ όμως δημιουργεί συνέχεια προβλήματα στους φίλους μας.

Στην ταινία παρακολουθούμε μια υπέροχη ιστορία για την φιλία και τις δυσκολίες του να είσαι μικρός.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice