OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Πύργου: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «Παιχνίδια στην άμμο 2022»

Με πολλές συμμετοχές, άθληση, βραβεύσεις και εκπλήξεις, ολοκληρώθηκε το διήμερο «Παιχνίδια στην άμμο 2022» που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Πύργου σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού και αθλητικούς συλλόγους της πόλης, για παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών στην παραλία του Κατακόλου.

Τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία του εγχειρήματος, έδωσε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος. «Συνεπείς στο ραντεβού μας και φέτος, είμαστε όλοι εδώ και ευελπιστούμε αυτή η διοργάνωση να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός για όλα τα παιδιά. Θέλουμε να ακούμε πάντα χαρούμενες φωνές» είπε στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Αντωνακόπουλος, κι ευχήθηκε σε παιδιά και γονείς καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. 

Τα παιδιά για δύο ημέρες διασκέδασαν, έπαιξαν και αθλήθηκαν με ειδικά παιχνίδια που είχαν επιλέξει οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Κώστας Σκαρτσιάρης, Θεόδωρος Βαγγόπουλος, Παναγιώτης Παυλόπουλος, Βάσω Τσαντίλη, Μάκης Κόκκαλης. Την διοργάνωση της πρωτότυπης εκδήλωσης επιμελήθηκαν, η Φλώρα Παπαγιαννάκη, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού  Γιάννης Αργυρόπουλος, κι ο αντιδήμαρχος Παιδείας και υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος, που με ιδιαίτερη ευαισθησία φρόντισαν ώστε όλα να είναι άψογα και να προσφέρουν στα παιδιά αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές παιχνιδιού. Σημαντικό ρόλο για άλλη μια χρονιά στην διεξαγωγή των μουσικοχορευτικών παιχνιδιών είχε η Γιώτα Βαμβακά, ενώ τα μέλη του Συλλόγου Νέων Καταραχίου όπως και πολλοί εθελοντές με το δυναμικό τους «παρών» φρόντισαν για την καλή λειτουργία της διοργάνωσης. 

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η τιμητική βράβευση των «δικών» μας πρωταθλητών διαφόρων αγωνισμάτων που διακρίθηκαν σε σημαντικές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές: Γεωργία Δεσπολάρη και Παναγιώτης Λαμπρόπουλος από τον σύλλογο «Απόλλων Πύργου», Ιάσωνας Παπαναστασόπουλος και Ειρήνη Δημητρακοπούλου από το σύλλογο ΑΓΕΠ και από τον «Φιλαθλητικό» Σύλλογο οι: Παυλίνα Βλαχαντώνη, Αντωνία Βλαχαντώνη, Χαρούλα Βλαχαντώνη και Αλέξανδρος Σπυρόπουλος. Τα αναμνηστικά βραβεία του Δήμου Πύργου, απένειμαν ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Αργυρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Μαρίνος Αχτύπης και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου δημάρχου Γιώργος Καραστέργιος. 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice