OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Μουζακίου: Σε εξέλιξη αποκαταστάσεις σε υποδομές ύψους 415.000 ευρώ

Δήμαρχος Μουζακίου: “Ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί οι δημοτικές υποδομές υλοποιείται σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου με απτά αποτελέσματα. Έπεται συνέχεια…”
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την περίοδο μια σημαντική εργολαβία του Δήμου Μουζακίου η οποία έχει προϋπολογισμό 415.000 ευρώ (με ΦΠΑ) και αφορά αποκατάσταση ζημιών από ακραία καιρικά φαινόμενα στο Μουζάκι και σε Τοπικές Κοινότητες.
Πρόκειται για παρεμβάσεις τεχνικής και λειτουργικής φύσεως σε δημοτικές υποδομές. Αυτές τις ημέρες ο ανάδοχος εκτελεί εργασίες σε Ριζοβούνι, Κανάλια και επίκεινται νέες παρεμβάσεις σε άλλες 14 Τοπικές Κοινότητες του Δήμου και συνολικά σε 25 σημεία-θέσεις!
Αυτοψία στα έργα πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Πατσιαούρας, ο οποίος ενημερώθηκε από τον εργολάβο για τη γρήγορη πορεία τους.
“Ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός μας για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί οι δημοτικές υποδομές τα τελευταία 2,5 χρόνια από ακραία καιρικά φαινόμενα υλοποιείται σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου με απτά αποτελέσματα. Έπεται συνέχεια…” σχολίασε σχετικά ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης για τα έργα που είναι σε εξέλιξη.

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice