OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Λαμιέων ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου γνωστοποίησε πως θα διεκδικήσει τη θέση του δήμαρχου Λαμιέων

Στις εκλογές κατεβαίνει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας ανακοίνωσε πως στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων.

“Θα πορευτούμε με πράξεις και όχι με λόγια. Βάζοντας πρώτα το εμείς και όχι το εγώ. Όπως ακριβώς κάναμε και στον ΠΑΣ Λαμία που από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες βρίσκεται πλέον για 6η συνεχόμενη σεζόν στα σαλόνια της Super League” αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Λαμίας είχε αποκαλύψει πριν από ένα μήνα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, μιλώντας στην εκπομπή “Βήμα για Όλους” τοπικού καναλιού. Ωστόσο άφησε τις επίσημες ανακοινώσεις για τον επόμενο μήνα, όπως και έγινε αποδυκνείοντας πως είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την δημαρχία της πόλης σε 15 μήνες.

Η ανακοίνωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου:

“Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι

 Ανταποκρινόμενος στο αίτημα των καιρών, τις αυθόρμητες εκδηλώσεις αγάπης και το πρωτόγνωρο κύμα υποστήριξης που εισπράττω από τους συμπολίτες μας, με βαθιά επίγνωση της ευθύνης του αξιώματος που προτίθεμαι να διεκδικήσω, απευθύνομαι στην καθεμία και στον καθένα από εσάς, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, δηλώνοντας επίσημα ότι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων.

Στην προσπάθεια αυτή, που ξεκινώ συνειδητά, με ψυχή και όραμα για τον τόπο όπου ζω με την οικογένειά μου, επιθυμώ να ενεργοποιήσω όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις. Ασχέτως παρατάξεων και πεποιθήσεων.

Ο συνδυασμός μας θα πλαισιώνεται από συμπολίτες μας, με στόχο και διάθεση για σκληρή δουλειά. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε και θα αγωνιστούμε δυναμικά για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Η δήλωση της υποψηφιότητάς μου, προέκυψε μετά από ώριμη και συγκροτημένη σκέψη βασιζόμενη στο στόχο της κοινωνικοοικονομικής επανεκκίνησης. Η οπισθοδρομική πορεία της Λαμίας και των τοπικών κοινοτήτων του δήμου πρέπει να σταματήσει.

Η πρόσφατη απογραφή της ΕΛΣΤΑΤ στον δήμο μας αποτύπωσε μείωση πληθυσμού κατά 8.843 κατοίκους. Αυτό δεν συνέβη τυχαία. Πέραν του δημογραφικού ζητήματος ολοένα και περισσότεροι νέοι αποφασίζουν να εγκαταλείψουν την περιοχή καθώς η ανεργία αυξάνεται ενώ οι σχεδόν μηδαμινές επενδύσεις σε συνδυασμό με την απαξίωση του τουριστικού προϊόντος διώχνουν το πιο παραγωγικό και δημιουργικό κομμάτι πολιτών από τον τόπο μας.

Δεν αδικώ κανέναν αλλά η σημερινή κατάσταση δεν καλλωπίζεται με καλές προθέσεις και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Διορθώνεται με στόχους, διεκδικήσεις και πολλή δουλειά.

Με σχεδιασμό, διαφάνεια και ανιδιοτέλεια έχουμε σκοπό να κάνουμε την Λαμία πρωταγωνίστρια. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας είναι τεράστια. Λειτουργώντας ως ομάδα μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε επ’ ωφελεία όλων των δημοτών.

Θα πορευτούμε με πράξεις και όχι με λόγια. Βάζοντας πρώτα το ΕΜΕΙΣ και όχι το εγώ. Όπως ακριβώς κάναμε και στον ΠΑΣ Λαμία που από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες βρίσκεται πλέον για 6η συνεχόμενη σεζόν στα σαλόνια της Super League.

Είμαι πεπεισμένος πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να αλλάξουμε την ρότα της Λαμίας προς το καλύτερο. Μπορούμε να την κάνουμε αντάξια της ιστορίας της με ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό αποτύπωμα.

Μετά τιμής,

Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων”.

 

Σχετικά Άρθρα

Να γίνει η Αρχαία Ολυμπία διεθνές θεσμικό κέντρο για την Ειρήνη

otavoice

Δήμος Λαμιέων: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 10ος Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης

otavoice

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Απολογισμός έργου της τελευταίας τριετίας και συνέντευξη τύπου του Β. Γερολιόλιου

otavoice

ΠΒΑ: Ο Κ. Μουτζούρης στην παράδοση του ασθενοφόρου από την Βουλή στο ΚΥ Καλλονης

otavoice

Εργασίες στον ΒΟΑΚ από κόμβο Κνωσσού-Παπαναστασίου και για 1.500 μ. προς Ρέθυμνο

otavoice

Σύσκεψη για θέματα ΕΣΠΑ υπό τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

otavoice